Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Installatiebedrijf Velo-van der Bij B.V. Enschede

(3.4)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

De Reulver 26, 7544 RT Enschede

Vestiging: Bekijk locatie

Over Installatiebedrijf Velo-van der Bij B.V.

Het assembleren en installeren van energieverbruikende apparaten en installaties. De handel in sanitaire producten. Elektrotechnische werkzaamheden

Onze bezoekers over Installatiebedrijf Velo-van der Bij B.V. in Enschede

  • Telefonische bereikbaarheid
    100%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    3.3
    11 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    3.6
    9 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    3.6
    9 beoordelingen
  • Totaal:
    3.4
    29 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Loodgieter in Enschede

Reviews over Installatiebedrijf Velo-van der Bij B.V. in Enschede

  • (2)

    Velo van der Bij is slecht bereikbaar. Het maken van een afspraak ging rommelig en ik werd vergeten. Toen ik later zelf terugbelde kon er dan een afspraak gemaakt worden. De monteur kwam vervolgens zonder de juiste apparatuur (wel doorgegeven wat er nodig was) bij ons thuis. Om de juiste apparatuur op te halen is hij een uur weggeweest. Dit uur is bij ons in rekening gebracht! Ook de koffiepauze van een half uur was voor mijn rekening. Het werktempo was schrikbarend laag. Toen ik met al deze klachten terug ben gegaan gooiden ze het op vakmanschap en dat het wel goed moest gebeuren en daarom moesten ze dus hun tijd nemen. Ik werd dus totaal niet serieus genomen en ze kwamen me niks tegemoet. Erg jammer. NOOIT MEER VELO VAN DER BIJ.....en als ze wel komen zou ik ze geen koffie aanbieden!

    18 mei. 2018 22:44:09
  • (2)

    Slecht!

    Eerste afspraak voor CV-installatie kwamen ze niet, waren ze 'vergeten'. Twwee dagen later stonden ze ineens voor de deur terwijl er geen afspraak stond. Wik waren niet thuis, dus er gebeurde wéér niets.
    Vanochtend om 8:30u met ze gebeld omdat er een waterleiding was gesprongen. Er moest overlegd worden of ze konden komen, maar nu, zo'n zes uur later, laten ze nog steeds niet weten. Wederom gebeld en wederom zijn ze ons vergeten. Er is nooit excuus geweest, alleen chagrijn. Slecht bedrijf!

    5 mrt. 2018 15:08:22
  • (4.7)

    Er moest een gasleiding 1m verlegd worden. Over de kwaliteit van de werkzaamheden niets te klagen. Ze konden snel komen, maar de monteur heeft na het klussen een half uur koffie gedronken. Tot onze grote verbazing stond er daardoor ook een uur extra a 50 euro op de factuur. Na mailcontact hebben we 15 euro korting gekregen, maar ons inziens is dit een rare gang van zaken. Bied deze mensen dus geen koffie aan!

    10 okt. 2017 15:20:24
  • (4.7)

    Meerdere keren gebeld en afspraken gemaakt die het bedrijf niet na is gekomen. Uiteindelijk is het probleem wel opgelost waar ik verder ook geen opmerking over heb. Helaas belde ze nooit terug als ze dat hadden belooft of er was iets fout gegaan waardoor ik voor niets thuis zat te wachten.

    20 apr. 2015 08:19:40
Gerelateerde bedrijven aan Installatiebedrijf Velo-van der Bij B.V.

Website van Installatiebedrijf Velo-van der Bij B.V.


Website url:
velovanderbij.nl
Aanverwante rubrieken