Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Mattheus Installatietechniek Wageningen

(5.5)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Nudepark 99K, 6702 DZ Wageningen

Vestiging: Bekijk locatie

Over Mattheus Installatietechniek

Werktuigbouwkundig installatiebedrijf en constructiebedrijf omvattende de levering en montage van gas-, water-, centrale verwarmings-, luchtbehandelings- en airconditioningsinstallaties, alsmede fabricage en montage van staalconstructies

Onze bezoekers over Mattheus Installatietechniek in Wageningen

  • Telefonische bereikbaarheid
    36%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    5.7
    15 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5.2
    10 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5.4
    10 beoordelingen
  • Totaal:
    5.5
    35 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Centrale verwarming in Wageningen

Reviews over Mattheus Installatietechniek in Wageningen

  • (2)

    Wat een slecht bedrijf. Met name meneer Co Ruijsch heeft weinig kaas gegeten van klantvriendelijkheid en communicatie. Op 28 oktober (binnen enkele dagen) een offerte ontvangen, wegens omstandigheden gekozen om de duurste optie te laten gaan.... Niks meer gehoord, geen reactie op minstens 20x bellen en behoorlijk wat emails. 1x de man aan de lijn gehad er zat levertijd op een product. Dat kan natuurlijk maar 2 maanden??? Ik heb het vandaag zelf besteld even gebeld en max 3 weken levertijd. Meneer Ruijsch vond het niet kunnen dat ik geïrriteerd was over de gang van zaken, de arme man wilde begrip, want hij probeerde iedereen tevreden te houden... echt? Hoe dan? De levertijd kon hij niet veranderen... natuurlijk niet, maar daarover communiceren met de klant is fijn en handig. Maar daarop had meneer Co Ruijsch eigenlijk niet zoveel te zeggen, als het zo moest dan wilde hij niet meer komen... vreemd, zou meneer het zelf accepteren als er zo met hem werd omgegaan, dat de offerte zo gemaakt is maar wanneer hij niet voor de duurste optie kiest niet meer te woord wordt gestaan? We hebben iemand anders gebeld.... die komt volgende week.

    13 jan. 2021 12:26:22
  • (2)

    Wat een slecht bedrijf. Met name meneer Co Ruijsch heeft weinig kaas gegeten van klantvriendelijkheid en communicatie.
    Op 28 oktober (binnen enkele dagen) een offerte ontvangen, wegens omstandigheden gekozen om de duurste optie te laten gaan.... Niks meer gehoord, geen reactie op minstens 20x bellen en behoorlijk wat emails. 1x de man aan de lijn gehad er zat levertijd op een product. Dat kan natuurlijk maar 2 maanden??? Ik heb het vandaag zelf besteld even gebeld en max 3 weken levertijd.
    Meneer Ruijsch vond het niet kunnen dat ik geïrriteerd was over de gang van zaken, de arme man wilde begrip, want hij probeerde iedereen tevreden te houden... echt? Hoe dan? De levertijd kon hij niet veranderen... natuurlijk niet, maar daarover communiceren met de klant is fijn en handig. Maar daarop had meneer Co Ruijsch eigenlijk niet zoveel te zeggen, als het zo moest dan wilde hij niet meer komen... vreemd, zou meneer het zelf accepteren als er zo met hem werd omgegaan, dat de offerte zo gemaakt is maar wanneer hij niet voor de duurste optie kiest niet meer te woord wordt gestaan?
    We hebben iemand anders gebeld.... die komt volgende week.

    13 jan. 2021 12:15:09
  • (10)

    Vakkundig

    23 apr. 2020 07:10:31
  • (7.3)

    Alleen het eerste gesprek met de receptioniste. Geen ervaring en weet de prijzen ook nog niet. Bedrijf heeft goed renomee.

    2 okt. 2014 10:18:16
Gerelateerde bedrijven aan Mattheus Installatietechniek
Aanverwante rubrieken