Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Hoornstra Bouw Doesburg

(2.8)

Onze bezoekers over Hoornstra Bouw in Doesburg

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    2.6
    7 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    2
    6 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    4.2
    4 beoordelingen
  • Totaal:
    2.8
    17 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Bouw in Doesburg

Reviews over Hoornstra Bouw in Doesburg

  • (2)

    Compleet incapabel bedrijf. Een verbouwing van 2 maanden duurde al met al zo'n 2 jaar, en 7 jaar na dato zitten we nog steeds met schade. Een (nog steeds) scheve vloer, meerdere lekkages in het dak en in de vloer, 0,0 communicatie, duizenden euro's aan niet afgesproken meerwerk (uiteraard niet betaald), alles uitbesteed aan onderaannemers die elkaar in de weg liepen en van toeten noch blazen wisten, drama.

    Afspraken maken is godsonmogelijk, die worden toch niet nagekomen. Terugbelverzoeken neerleggen werkt ook niet want dit bedrijf houdt geen rekening met klanten die tienduizenden euro's betalen voor een verbouwing.

    Als je naderhand schade hebt door hun incapabele verbouwingskunsten heb je verschrikkelijk pech: daar doen ze gewoon niks mee. Herroepen zich op de voorwaarden en de kleine lettertjes en verder kun je er inzakken. Coulance bestaat blijkbaar niet en blijkbaar is het ook heel normaal dat na 7 jaar de gevel begint te scheuren (nadat nog geen 3 jaar geleden het dak is vervangen/gerepareerd na lekkages). Een verbouwing van zo'n 60.000 euro compleet verprutsen en daarna niet thuis geven, zó werkt Hoornstra Bouw.

    Niet mee in zee gaan en verder zoeken. Aannemers genoeg die wél hart voor hun klanten hebben en waarschijnlijk wél weten hoe ze een vloer storten, een dak maken of stenen moeten metselen. Daar snapt Hoornstra in elk geval geen zak van.

    25 sep. 2018 10:08:08
Gerelateerde bedrijven aan Hoornstra Bouw
Aanverwante rubrieken