Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Lamers Installatie Service Nijmegen

(6.1)

Onze bezoekers over Lamers Installatie Service in Nijmegen

  • Telefonische bereikbaarheid
    100%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    5.6
    3 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5.6
    3 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    7
    2 beoordelingen
  • Totaal:
    6.1
    8 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Computer en randapparatuur in Nijmegen

Reviews over Lamers Installatie Service in Nijmegen

  • (3.3)

    Toen ik voor een internet netwerk op zoek ben gegaan naar advies hoe dit te kunnen upgraden, ben ik bij Lamers Installatie Service uitgekomen.

    Deze beschrijft zich namelijk als een gespecialiseerd installatiebedrijf, waarbij persoonlijke service en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Na een gesprek over de telefoon te hebben gehad met één van de heren over de werkzaamheden en de eventuele apparatuur die vervangen kon worden ter verbetering, zou ik een grove schatting krijgen van de apparatuur kosten. Er werd aangegeven dat hier uiteraard geen vaste prijs voor gegeven kon worden, maar een schatting van de apparatuur kosten n.a.v. gestuurde foto´s was wel mogelijk. Ook konden ze een meting uitvoeren om te kijken waar de bottleneck zat. Na het bekijken van de foto´s zouden zij hier op terug komen om een afspraak te maken.
    Na het uitblijven van een reactie om een afspraak te maken, gebeld om navraag te doen. Wellicht dat er iets niet goed aangekomen was. Tijdens dit telefoontje heb ik mevrouw Lamers gesproken. Zij gaf mij aan dat men hier geen ´trek in had´ (letterlijke woordkeuze). Enigszins ontsteld vroeg ik of dit nog nagevraagd kon worden, aangezien mijn eerste gesprek positief was. Ik heb de volgende dag toch nog maar weer gebeld. De conclusie bleef dat men hier geen trek of zin in zou hebben. En hiermee was dit afgedaan. Ik vind de keuze die zij maken om zichzelf te beschrijven dusdanig tegenspreken met de werkelijke uitvoering dat ik mij verplicht voel anderen hiervoor te waarschuwen. Mocht je contact opnemen met dit bedrijf en er wordt niet (meer) gereageerd, bestaat de kans dat Lamers Installatie Service er 'geen trek in heeft'

    1 dec. 2015 20:56:49
Gerelateerde bedrijven aan Lamers Installatie Service
Aanverwante rubrieken