Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

SlaapStijl Zevenaar

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Edisonstraat 40, 6902 PK Zevenaar

Vestiging: Bekijk locatie

Over SlaapStijl

SlaapStijl: Complete specialist in slaapcomfort.

SlaapStijl is een uitgebreide slaapspeciaalzaak in Zevenaar van ruim 1000m2 waarbij u alle mogelijke facetten van ‘slapen’ zult tegenkomen in een plezierige ambiance. Lekker met een kopje verse koffie struinen langs de meest uiteenlopende slaapcombinaties, waarbij het vertrouwde team van SlaapStijl u kan voorzien van ieder gewenst advies rondom uw slaapwensen.

Of het nu gaat om kleuradvies, slaapadvies, of het vinden van een écht compleet nieuwe slaapkamer, alles is mogelijk! En... het totaalconcept is helemaal nieuw in de regio. Wat dacht u van een enorm assortiment, van waterbedden tot boxsprings, van gordijnen tot vloerbedekking? Zo hoeft u voor de inrichting van uw nieuwe slaapkamer nog maar naar één adres, SlaapStijl aan de Edisonstraat te Zevenaar (naast Vivaldi XL). Alles op het gebied van stoffering en compleet interieur advies van vloerbedekking tot raamdecoratie onder één dak!

Voor een betaalbare, op maat samengestelde én volledig gestoffeerde nieuwe slaapkamer bent u van harte welkom in de SlaapStijl showroom. De koffie staat voor u klaar en parkeren is geen enkel probleem.