Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Van Zinnicq Bergmann Advocaten Den Bosch

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Website: Bekijk website

Adres

Peperstraat 8, 5211 KM Den Bosch

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Parkeergelegenheid

Op de Parade of in de Peperstraat is vaak een parkeerplaats te vinden. Zo niet, dan is Parkeergarage De Wolvenhoek op enkele minuten loopafstand.

  • Betaald parkeren

Over Van Zinnicq Bergmann Advocaten

In het hartje van ’s-Hertogenbosch staat ons team voor u klaar voor betrouwbare juridische ondersteuning: 6 advocaten, een juridisch medewerker en een ervaren groep ondersteunend personeel, soms aangevuld met studentstagiaires. Wij staan naast u - als onderneming of particulier - bij het behartigen van uw belangen.

Geschillen lossen wij bij voorkeur op met een goede minnelijke regeling. Nog liever staan wij u met advies terzijde om te voorkómen dat geschillen ontstaan. Wanneer problemen sterk zijn geëscaleerd of de gang naar de rechter om andere redenen onvermijdelijk is, procederen wij voor u om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Wij adviseren, bemiddelen en /of procederen.

Bij al onze werkzaamheden bieden wij uiteraard de hoogste kwaliteit, ingegeven door relevante kennis en ervaring, maar wij verliezen uw plaats daarin en de gevolgen die een kwestie voor u heeft niet uit het oog: onze advocaten beschikken ook over een goed inlevingsvermogen voor uw zaak!

Voor internationaal opererende ondernemingen, maar soms ook voor particulieren met grensoverschrijdende kwesties, kan onze viertaligheid ook van pas komen. Met trots kunnen wij vermelden dat ons kantoor – naast het Nederlands en Engels – het Duits en Frans ook vloeiend beheerst, zowel in woord als geschrift.

Social Media