Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Hermans Dakbedekking Roosendaal

(4.6)

Onze bezoekers over Hermans Dakbedekking in Roosendaal

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.9
    18 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    4.8
    15 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    4
    14 beoordelingen
  • Totaal:
    4.6
    47 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Dakdekker in Roosendaal

Reviews over Hermans Dakbedekking in Roosendaal

  • (2)

    Deze meneer kwam, bij ons een veranda zetten. Maakte geen offerte op papier, en belazert je op dag twee al om met een aanvullende rekening te komen wegens "niet afgesproken".

    Levert verschrikkelijk slecht werk af, heeft nog nooit van een kruislijnlaser gehoord om zaken recht en maatvast te maken. Dak was een aanfluiting, nog lek ook en mijn verse stucwerk naar de knoppen.

    Meneer heeft een erg grote mond, blaft zijn klanten af en bedreigt je gewoon als je commentaar op zijn gepruts geeft.

    Het ergste is nog dat ik denk dat hij het wel degelijk kán, maar dat het hem niets meer interesseert welke kwaliteit hij levert.

    Beste mensen: doe geen zaken met deze man want je komt gegarandeerd bedrogen uit!

    30 dec. 2021 18:34:10
  • (2)

    Dit is een ontzettend slecht bedrijf! Mijn advies: laat door hem GEEN nieuw dak leggen! Helaas zijn wij te laat voor deze man gewaarschuwd waardoor we het eerst zelf hebben moeten meemaken.

    Een afzetter en hondsbrutaal! Hij schreeuwt en scheld tegen zijn klanten via de telefoon. Als je zegt dat hij zijn spullen kan pakken en kan vertrekken, dan is het ineens allemaal een grapje en is hij weer poeslief. Dan komen ze met z'n tweeën het dak leggen en dan heeft die andere man nog niet eens het fatsoen om gedag terug te zeggen tegen zijn klant. Hij laat je achteraf een paar honderd euro meer betalen dan is afgesproken en verzint hier dan allerlei redenen voor. Voordat ze weggingen hebben ze nog even vermeld dat we altijd konden bellen als er iets was. Het dak is niet netjes afgewerkt en hier hadden wij dus een vraag over. Nou waag het niet om dan te bellen want je wordt weer als een hond behandeld. Je wordt uitgemaakt voor flapdrol, je moet niet zo lopen zeiken en weet ik het allemaal.....! Helaas heb ik meer van dit soort verhalen gehoord over hem waardoor je er dus vanuit kan gaan dat dit geen incident is. Wij, onze buurman en nog velen met ons, hebben spijt dat we het door jou hebben laten doen Sjak en wij zullen jou zeker niet aanbevelen! ;)

    8 jun. 2018 20:14:45
  • (2)

    Lichten jou en de verzekering op door meer dan 500 euro te rekenen voor 5 minuten werk en het vervangen van 1 dakpan die je zelf nog ergens had liggen. Schaamteloos. Van voorrijkosten was trouwens ook al geen sprake want we lagen precies op de route.

    Ze maken misbruik van het feit dat je op dat moment in een zwakke positie verkeert wegens lekkage die je snel opgelost wil hebben.

    27 feb. 2018 18:08:22
  • (2)

    Slechte ervaring gehad met deze meneer. Is 1 keer komen kijken naar mijn dak en rekende hiervoor 60 euro. Kreeg nog geen deskundig advies ook.

    15 okt. 2016 16:31:37
Gerelateerde bedrijven aan Hermans Dakbedekking
Aanverwante rubrieken