Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Installatiebedrijf Van Looy Ijzendijke

(5.1)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Oranjestraat 52, 4515 CA Ijzendijke

Vestiging: Bekijk locatie

Over Installatiebedrijf Van Looy

Verkoop, installatie, reparatie en onderhoud van gas- en waterleidinginstallaties, sanitaire voorzieningen, cv-installaties, rioleringssystemen, dakbedekking en zonne-energiepanelen in en op gebouwen.

Onze bezoekers over Installatiebedrijf Van Looy in Ijzendijke

  • Telefonische bereikbaarheid
    50%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    5.2
    21 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5.2
    20 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    4.8
    19 beoordelingen
  • Totaal:
    5.1
    60 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Loodgieter in Ijzendijke

Reviews over Installatiebedrijf Van Looy in Ijzendijke

  • (2)

    Dit bedrijf is alles teveel moeite, onbehulpzaam en maakt de klus niet af.

    Van Looy heeft de installatie van mechanische ventilatie gedaan in ons nieuwbouwhuis toen het nog van de vorige eigenaar was. Wij hebben het nieuwbouwhuis casco overgenomen maar van Looy weigert de installatie af te maken omdat we 'aan de overkant' wonen. Dat er garantie op zou zitten of dat de klus nog niet klaar is, schijnt dit bedrijf allemaal niet uit te maken. De rekeningen zijn betaald en daarmee is de klus voor hen klaar, zeggen ze.

    Ontzettend onprofessioneel om nieuwe eigenaren op deze manier af te schepen en onder je verantwoordelijkheden uit te komen. Bij de koop van het huis zijn garanties notarieel overgegaan maar dat zal ze een zorg zijn. Nu maar bij de rechtsbijstand vragen of dit zomaar kan en mag.

    Hoe dan ook, blijkbaar is Van Looy een bedrijf dat geen moeite wil doen om goede relaties te behouden. Al tijdens de aankoop hebben we meerdere malen gevraagd om tekeningen van de bouw en ook die weigerden ze te geven. Vorige eigenaar heeft het opgevraagd maar blijkbaar is alles dit bedrijf te veel. Geen idee of er iets gespeeld heeft tussen hen en de vorige eigenaar maar dat dit bedrijf het ons probleem maakt is echt ongepast.

    Ik raad mensen aan om maar even verder te kijken want dit bedrijf komt alleen als het hun uitkomt, daar lijkt het in ieder geval op.

    5 jul. 2023 15:33:16
  • (10)

    Deskundig personeel, snelle service!

    9 jan. 2018 13:19:32
  • (9.3)

    Prima service. Zeer ervaren monteurs. Ze weten hier echt waar ze mee bezig zijn.

    11 sep. 2017 16:45:00
  • (10)

    Goede service en vriendelijk personeel.

    22 mei. 2017 11:35:42
  • (2)

    Een bijzonder bedrijf. Heb ze geselecteerd voor de installatie van een compleet nieuw cv-systeem. Ze waren niet de goedkoopste maar, zo werd er gezegd door mevrouw Jongman, wij gaan voor een totale zorgeloze warmteoplossing. En dat wil je toch eigenlijk ook? Dus Van Looij aan het werk. Mooie klus, aardige mannen. Ach ja, en dat de rookgasafvoer scheef op het dak stond, die hebben ze wel weer rechtgezet. En bij het verleggen van de waterleiding een lekkende koppeling tussen de balken, die hebben ze wel weer aangedraaid. En ja, een afspraak een keer niet nakomen omdat iemand anders de ketel in storing had, ik heb er maar 600 km voor niets voor gereden. Dat kan allemaal een keer. Voor de rest blijven het aardige mensen. En tja, als dan de druk in het nieuwe cv-systeem weg blijft vallen iedere keer dat je als monteur daar geweest bent, dat is voor hun ook niet leuk. En dat de klant dan weer belt met de opmerking dat de door hen afgedopte leiding nog steeds lekt dat is natuurlijk best vervelend.

    11 sep. 2016 21:05:55
Gerelateerde bedrijven aan Installatiebedrijf Van Looy
Aanverwante rubrieken