Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Installatiebedrijf Daub Vlaardingen

(2.7)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

4e Industriestraat 46, 3133 EK Vlaardingen

Vestiging: Bekijk locatie

Over Installatiebedrijf Daub

Smids- en kachelsmidsbedrijf; lasbedrijf en constructiewerkplaats; het centrale verwarmingsbedrijf, gas- en watertechnisch installatiebedrijf alsmede de kleinhandel hierin schoorsteenvegersbedrijf dakbedekkersbedrijf

Onze bezoekers over Installatiebedrijf Daub in Vlaardingen

  • Telefonische bereikbaarheid
    9%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    2.8
    39 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    2.5
    32 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    2.8
    29 beoordelingen
  • Totaal:
    2.7
    100 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Loodgieter in Vlaardingen

Reviews over Installatiebedrijf Daub in Vlaardingen

  • (2)

    schandalig slechte service! Ondanks onderhoudscontract geen reactie bij storingen. Komen afspraken niet na. Als het uiteindelijk lukt contact te kriigen steeds wisselende smoezen!

    10 apr. 2020 11:11:00
  • (7.3)

    Niet goed bereikbaar, maar wel fijne service.

    26 jun. 2018 14:50:49
  • (8)

    Het is jammer dat van de meer dan 1200 klanten alleen de nare ervaringen hier staan. Als het bedrijf zo slecht was,zou het allang failliet zijn. Wij zijn tevreden.

    6 mei. 2017 14:19:39
  • (2)

    Daub komt zijn verplichtingen, ondanks een geldend contract, niet na. Doet geen moeite om goede service te bieden en laat niets van zich horen. Kortom, ga niet in zee met dit bedrijf. Het kost je een hoop geld en je zit in de winter desondanks gewoon in de kou. Aanfluiting, sluiten die handel!

    1 mrt. 2016 09:01:51
  • (2)

    Cv installatie aan laten passen. Daadwerkelijk alles fout gegaan wat maar mogelijk is. Zou ongeveer 6 uur duren. Zijn vijf dagen in mijn huis geweest en hebben ons achtergelaten met een niet werkende installatie. 4 radiatoren verkeerd aangesloten waardoor ze niet meer warm werden. Monteurs waren ook erg onbeschoft en uiteindelijk heb ik ze uit mijn huis gezet. Andere loodgieter genomen en binnen 4 uur was alles in orde.

    25 dec. 2015 15:35:29
  • (2)

    Helaas soortgelijke ervaring als voorgaande reviews. Contact verloopt zeer moeizaam. Ook in het nakomen van afspraken blinkt dit bedrijf niet uit.

    13 jan. 2015 17:00:05
  • (2)

    Zes weken geleden zou een monteur langskomen voor de jaarlijkse inspectie van onze CV ketel. We hebben hiervoor een onderhoudscontract. Voor het tweede jaar op rij is de bewuste monteur echter gewoon niet op komen dagen zonder enig bericht. Vorig jaar is het gelukt om alsnog een afspraak te maken, maar via mail hebben we nu meermaals geprobeerd contact te krijgen (om het schriftelijk vast te leggen), maar helaas nul respons. Wij zijn er wel klaar mee. Ik ga wel op zoek naar een ander. Wellicht wel duurder, maar ik betaal liever 50 euro meer per jaar met een goede service dan het bedrag dat we nu betalen zonder enige vorm van service, laat staan excuses.

    19 nov. 2014 11:54:18
  • (2)

    Afgelopen week hadden wij een afspraak voor onze jaarlijkse onderhoudsbeurt met uw monteur André . Op de afgesproken dag belde hij af i.v.m. Fileproblemen. Een nieuwe afspraak hebben wij via de administratie gemaakt voor een paar dagen later. André bleef nu zonder bericht weg. We proberen hem telefonisch te bereiken maar hij neemt niet op.

    Vandaag opnieuw een afspraak gemaakt via de administratie. André zou vandaag nog komen omdat hij in Katwijk was. Helaas volgens André zat hij alweer in Vlaardingen. Ons geduld is op en ons vertrouwen ook. Gaarne zien wij ons abonnementsgeld op onze rekening terug gestort.

    17 nov. 2014 14:18:41
Gerelateerde bedrijven aan Installatiebedrijf Daub
Aanverwante rubrieken