Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Staedion Escamp Den Haag

(3.6)

Onze bezoekers over Staedion Escamp in Den Haag

  • Telefonische bereikbaarheid
    11%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    3.4
    34 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    4
    24 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    3.7
    18 beoordelingen
  • Totaal:
    3.6
    76 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Woningbouw in Den Haag

Reviews over Staedion Escamp in Den Haag

  • (2)

    De woning was al verziekt voor dat ik deze huurde, de oude vloerbedekking (Heugaveld tegels) was namelijk niet weggehaald, maar overgoten met Egaline, op een zeer slordige manier. er zit geen enkele vlakke vloer meer in de woning. de huur werd al direct met 10% verhoogt, er werd een rekening voor de verwarming gepresenteerd welke niet correspondeerde met het werkelijke verbruik. Dat is ook steeds zo gebleven, kennelijk werd er op die manier compensatie verkregen, voor de kosten die niet te verhalen waren bij sommige huurders. Met de komst van de Doprimo meters werd ook meteen de warmtewet omarmd door Staedion, maar als een bewoner/ huurder, gebruik wil maken van de rechten welke de warmtewet hen biedt, geeft staedion niet thuis. wanneer een bedrijf de woning met opzet wil beschadigen, omdat het door hen te verrichten werk dan makkelijker gaat, geeft Stadion hen daar toestemming voor. De aansprakelijkheid voor de toegebrachte schade aan eigendommen van de huurders, door de verrichte werkzaamheden wordt niet serieus genomen, maar als niet ter zake doende terzijde geschoven, dat verdiend meer dan het predicaat laakbaar gedrag. Dan wordt er door staedion gerust een onkosten post toegevoegd aan de service kosten, zonder enig overleg daaromtrent met de huurders.
    Dat is bijna te schandelijk voor woorden. ik vraag mij nu ernstig af, hoeveel Staedion daaraan verdient. ik geloof namelijk allang niet meer in de integriteit van de Staedion bobo's.
    Daarvoor ben ik al te vaak het slachtoffer geweest van de willekeur waarmee Staedion omgaat met de rechten van de huurders.

    3 jan. 2017 11:17:42
Gerelateerde bedrijven aan Staedion Escamp
Aanverwante rubrieken