Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

John van Zweden Behangparadijs Den Haag

(4.8)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Oude Haagweg 20, 2552 EP Den Haag

Vestiging: Bekijk locatie

Over John van Zweden Behangparadijs

John van Zweden Behangparadijs te Den Haag is een detailhandel in behang, vloerbedekking, laminaat, gordijnen, zonwering, verf, vinyl, lampen en meubelen.

Onze bezoekers over John van Zweden Behangparadijs in Den Haag

  • Telefonische bereikbaarheid
    33%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.6
    30 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    4.8
    29 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5
    28 beoordelingen
  • Totaal:
    4.8
    87 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Verfwinkel in Den Haag

Reviews over John van Zweden Behangparadijs in Den Haag

  • (8.7)

    Behang, vloeren hier gekocht en laten stofferen en behangen. Nette mensen over de vloer en op tijd klaar.niet op aanbrengen merken dus. Volgende keer weer daar heen.

    19 jul. 2018 21:46:33
  • (2.7)

    De keuze in de winkel is groot. Maar de klantvriendelijkheid en service is slecht. Ik zag dat er op elke slechte review een reactie komt waarin het bedrijf zich (boos) verdedigt. Dat is hoe de hele service daar werkt. Jij hebt het als klant verkeerd gedaan. Zij niet. Een omschakeling naar wat opener en meer lerend van dergelijke ervaringen zou fijn zijn. Een ongeïnteresseerde en boze houding is de standaard. Bij mij is er aardig wat misgegaan en ik heb met ze gezocht naar oplossingen maar daar is geen ruimte voor. daarom deze review. Ik was in de winkel om spullen op te halen en Ik hoorde het personeel met elkaar praten over andere mensen op een onbeschofte en zeer seksistische wijze, Heel erg naar. Kortom; keuze genoeg in de winkel maar niet veel goedkoper dan elders en als er ook maar iets mis gaat weet dan wel dat de klant degene is die sowieso fout zat en zij zullen zeggen dat ze er "alles aan hebben gedaan om het op te lossen". Wees gewaarschuwd....

    27 jun. 2018 12:56:49
  • (2)

    Slechte ervaring met dit bedrijf. Misplaatste arrogantie en geen enkel moment serieus genomen mbt onze klacht welke uiteindelijk gegrond bleek door een fout in het behang. Zelfs na deze constatering geen enkel excuus of aanbod voor herstel. Enkel nieuw behang, belachelijk. Zelfs een online winkel geeft betere service.

    29 mrt. 2018 13:55:06
  • (2)

    Ik raad iedereen af om hier niet naar toe te gaan. Flinke bedrag neergelegd aan behang, de kwaliteit was gewoon bagger. Terug gegaan met fotobewijs, wordt gezegt dat ik het niet goed heb gedaan. John van zweden denkt natuurlijk geld in de pocket kan ik weer geld spenderen aan mijn club.

    19 jul. 2017 12:31:39
  • (2.7)

    Prachtige winkel. Helaas sluit de kwaliteit van de planning en uitvoering daar niet op aan. Gewoon als particulier, maar beter niet de uitvoering laten doen.Geeft teveel gedoe en het werk is niet op tijd af en kwalitatief matig tot slecht. John staat als boegbeeld nog in de winkel, maar is meer met andere dingen bezig. Het bedrijf heeft veel grote klanten die voorrang krijgen.

    12 nov. 2016 23:23:44
  • (2)

    Oplichters!!! Verwachten van je dat je zelf opmeet, komen niet nameten. Kwamen, volgens hun zeggen), behang tekort. Terwijl er nooit behang bij is gehaald. Was er de hele tijd bij! Pure oplichting!

    24 feb. 2016 17:25:45
Gerelateerde bedrijven aan John van Zweden Behangparadijs
Aanverwante rubrieken