Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Bouwbedrijf R. Geurtsen V.O.F. Veenendaal

(9.6)

Onze bezoekers over Bouwbedrijf R. Geurtsen V.O.F. in Veenendaal

  • Telefonische bereikbaarheid
    50%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    9.6
    9 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    10
    7 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    9.1
    7 beoordelingen
  • Totaal:
    9.6
    23 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Bouw in Veenendaal

Reviews over Bouwbedrijf R. Geurtsen V.O.F. in Veenendaal

  • (10)

    Een bedrijf zoals je het graag wilt hebben. Goede service, goede kwaliteit. Ze denken goed mee en geven prima adviezen. Wij zijn er bijzonder blij mee.

    28 jun. 2021 11:30:00
  • (10)

    Op dit moment zijn Rut en zijn zoon Theo onze woning aan het opknappen. Best een forse klus dus je wilt dit wel in goede handen hebben. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Eerlijk, transparant, communicatief sterk, meedenkend en in de uitvoering (tot zo ver) niets dan lof, Alles op planning, flexibel en mooi vakwerk.

    Kortom, wij zijn zeer tevreden.

    22 feb. 2021 13:02:41
  • (9.3)

    Het bedrijf had al eerder voor ons een opdracht uitgevoerd. We waren toen zeer tevreden. Nu, na de verhuizing in onze nieuwe woning was ik eerst van plan om de badkamer zelf te verbouwen, maaar.. Het leek ons raadzaam dit niet te doen. Vandaar dat er weer gedacht werd aan de fa. Geurtsen. Samen met zijn zoon een afspraak gemaakt en er werd uitdrukkelijk geluisterd naar onze wensen. We wilden zelf dingen regelen, bijv. wc, douche set,vloer en wandtegels, kranen, badmeubel. Dhr. Geurtsen en zoon kwamen met praktische aanvullende tips en adviseerde juist, in deze situatie, ook vloerverwarming te laten installeren. We hebben hun betrokkenheid, het meedenken en oplossingen van onverwachte dingen als zeer waardevol ervaren. Bij de uitvoerwerkzaamheden waren beiden enthousiast over het zien groeien van de badkamer. Precies en met vakmanschap afgewerkt. Elke dag werd na de werkzaamheden alles keurig door hun schoongemaakt. Het leuke was ook dat de klant en de betrokken medewerkers genoten van het behaalde resultaat. Wat ons betreft een echte aanbeveling en ook de betrouwbaarheid.

    8 jun. 2020 19:01:36
  • (9.3)

    Voortreffelijke uitvoering van het werk. Zeer inventief om problemen op te lossen.
    Grote deskundigheid. In alle opzichten een top-uitvoerder. Komt afspraken nauwgezet na en probeert altijd mee te denken met de klant. Werkt prima op tijd en volgens afspraak. Correcte afhandeling afspraken.

    23 dec. 2019 12:11:41
Gerelateerde bedrijven aan Bouwbedrijf R. Geurtsen V.O.F.
Aanverwante rubrieken