Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Van Aalten Autohandel B.V. Woudenberg

(4.3)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Parallelweg 24, 3931 MT Woudenberg

Vestiging: Bekijk locatie

Over Van Aalten Autohandel B.V.

Het exploiteren van pompstations voor automotorbrandstoffen, als mede de handel in automobielen en alles wat daarmee in de ruimste zin verband houdt; het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zakerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden.

Onze bezoekers over Van Aalten Autohandel B.V. in Woudenberg

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.2
    11 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    4.2
    11 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    4.6
    10 beoordelingen
  • Totaal:
    4.3
    32 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Tankstation in Woudenberg

Reviews over Van Aalten Autohandel B.V. in Woudenberg

  • (2)

    Wij hebben een Ford gekocht bij deze man maar we zijn absoluut niet tevreden. Destijds gevraagd of de distributieriem vervangen moest worden en of er andere grote reparaties gedaan moesten worden. Hij gaf aan van niet. In het eerste jaar zijn we meerdere malen terug gegaan om kleine reparaties te laten doen - er gingen veel dingen stuk (het elektrische knopje om het raam open te doen, de koplampen, de toerenteller) - die hij bij de garages in de buurt liet doen. Het was moeilijk om afspraken te maken met deze man over wanneer welke reparatie gedaan kon worden, of er een leenauto beschikbaar zou zijn en wanneer de reparatie klaar zou zijn. Na een jaar terug gekomen voor een kleine beurt. Onze kilometer stand was met 10.000 teruggezet en er was 'niets mee aan de hand'. Twee maanden na de kleine beurt van Van Aalten, hebben we zojuist te horen gekregen tijdens een APK keuring dat de distributieriem met spoed vervangen moet worden en dat de remblokken helemaal op zijn. Dit had van Aalten allang moeten weten en ons over moeten informeren. Dit is niet gebeurd. Zwaar ontevreden.

    28 nov. 2022 10:02:53
  • (2)

    Hier een Suzuki Alto gekocht. Ik mocht maar een klein stukje rijden op het industrieterrein want hij had geen zin om de groene platen erop te zetten. Na aankoop van de auto, toen ik er mee naar huis reed, bleek de versnellingsbak defect. De auto was eigenlijk rijp voor de sloop! Na diverse keren bellen hebben we nu ruzie. Voor meer informatie; 0681236759.

    21 sep. 2016 20:48:01
  • (3.3)

    Auto was in in goede staat. De communicatie met eigenaar was zeer slecht. Er werd moeilijk gedaan over het maken van een proefrit. Hierdoor hebben wij de auto uiteindelijk niet gekocht. Hierna werden wij uitgescholden.

    12 aug. 2016 16:54:56
  • (10)

    Vorig jaar auto gekocht bij van Aalten. Dit jaar APK bij kwikfit laten doen (Deventer). Auto afgekeurd en €955 kosten. Niet laten repareren en auto opgehaald. Van Aalten gebeld en we moesten terug komen met de auto.
    Herkeuring en de kosten €175.
    Top service.

    9 jul. 2016 09:44:58
Gerelateerde bedrijven aan Van Aalten Autohandel B.V.
Aanverwante rubrieken