Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Wiel Tot Wiel B.V. Amsterdam

(5.8)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Jan Pieter Heijestraat 160H, 1054 MK Amsterdam

Vestiging: Bekijk locatie

Over Wiel Tot Wiel B.V.

De inkoop en verkoop van en de handel in gemotoriseerde en niet gemotoriseerde tweewielers, alsmede het zich interesseren bij andere ondernemingen. Importeur RDW-gekeurde elektrische scooters

Onze bezoekers over Wiel Tot Wiel B.V. in Amsterdam

 • Telefonische bereikbaarheid
  40%
  bereikbaar
 • Algemene indruk van dit bedrijf
  6.2
  13 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf
  5.8
  10 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
  5.4
  10 beoordelingen
 • Totaal:
  5.8
  33 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.Meer in de categorie: Motor in Amsterdam

Reviews over Wiel Tot Wiel B.V. in Amsterdam

 • (2)

  Heel slecht winkel, niet verantwoordelijk. Ik heb mijn fiets bij hun afgegeven om mijn binnen band te vervangen en ik krijg een kapot motor terug. En toen ik aan hun vroeg van hoe ziet het nou, hebben ze alles genegeerd en gezegd dat het gewoon een slechte toeval was dat het op dit moment gebeurt maar dat heeft niks te maken met hun en dat ze niet aan de motor zijn gekomen( NB: binnen band van mijn voorwiel en mijn motor is in mijn voorwiel). Ik heb mijn fiets daarna naar de Giant winkel gebracht(mijn fiets is Giant) om verder na te laten kijken. Blijkt dat ze een kabel eruit hebben gehaald en niet terug hebben gezet, waarschijnlijk omdat ze geen verstand van hebben en ter resultat krijg ik een kapot motor terug. En ik heb hem speciale gevraagd of ze verstand van Electric fiets hebben omdat niet veel winkels aan durven te beginnen. Deze winkel is niet aan te raden!!

  18 sep. 2023 12:23:42
 • (2)

  Mijn vrouw is een paar maanden geleden langs geweest om voor haar Sym Mio scooter een afspraak te maken voor de 4000 km servicebeurt. Dat kon niet meer want ze verkopen geen scooters meer zei de eigenaresse van deze zaak. Haar advies was om de scooter maar te verkopen op marktplaats of in jouw vriendenkring.
  Mijn vrouw is al 15 jaar klant en dit is haar 5de Sym Mio scooter, allemaal gekocht, ingeruild en geserviced bij Wiel tot Wiel en wordt nu gewoon weggestuurd met dit verhaal. Ik vind dit op zijn zachtst gezegd nogal een rare situatie want ze hebben mijn vrouw nooit gecontacteerd dat ze zouden stoppen met hun scooter verkoop en de werkzaamheden eraan. Het punt is dat je een scooter of fiets koopt bij fietsenmaker, dat als je er iets aan mankeert, dat je daar dan geholpen wordt. Nu werd ze gewoon als een klein kind weggestuurd met een ridicuul verhaal. 15 jaar klant en dan dit, dat kan toch niet ? Wij zijn zeer teleurgesteld in de gang van zaken en zo ga je niet met vaste klanten om.

  16 jul. 2023 09:55:55
 • (9.3)

  Ik kom al vanaf het begin bij Wiel tot Wiel. Professioneel, vriendelijk en gastvrij zijn ze. Indien mogelijk kan ik op een reparatie wachten. Altijd een vriendelijke groet als je langsloopt. Ben heel erg blij met deze fietswinkel in de buurt. Top, ga zo door!

  11 jul. 2019 18:04:03
 • (10)

  Super service! Behulpzaam, vriendelijk en oprecht.

  4 jul. 2019 13:00:37
 • (10)

  Super familiebedrijf met service waar je u tegen zegt! Ze helpen altijd erg snel en Chris, Anita en Jeremy zijn allemaal even gastvrij. Ook als je pech hebt of als je een ongeluk hebt gehad helpen ze je altijd zo snel mogelijk uit de brand. Koop hier uw fiets of scooter en u weet zeker dat u een goed product koopt. Als u dan ook het onderhoudt door hen laat doen, dan weet je zeker dat je lang plezier hebt van je aankoop. Zeker een aanrader!

  1 nov. 2018 17:32:30
 • (4)

  Zeer slechte ervaring met dame achter de kassa (vermoedelijk vrouw van de eigenaar). Denigrerend naar haar medewerker/verkoper en alles meerdere keren vragen. Totaal klantonvriendelijk. Bovendien (bleek achteraf) was de fiets die ik wilde kopen een stuk duurder dan elders. Toen ik vervolgens werd geconfronteerd met 5% doorbelasting vanwege betaling met creditcard was de maat vol en heb ik afgezien van de verkoop.

  22 jul. 2018 22:01:07
 • (8.7)

  Altijd vriendelijk, snel en nemen de tijd om uitleg te geven.

  3 apr. 2017 12:08:04
Gerelateerde bedrijven aan Wiel Tot Wiel B.V.
Aanverwante rubrieken