Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Beentjes Transport Haarlem B.V. Haarlem

(5.5)

Onze bezoekers over Beentjes Transport Haarlem B.V. in Haarlem

  • Telefonische bereikbaarheid
    100%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    5.2
    8 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5.7
    6 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5.6
    5 beoordelingen
  • Totaal:
    5.5
    19 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Transport in Haarlem

Reviews over Beentjes Transport Haarlem B.V. in Haarlem

  • (3.3)

    Mijn zending zou op maandag bezorgd worden tussen ongeveer 9 en 11 uur. In de loop van de ochtend zag ik deze tijden alleen maar verschuiven. Op de website staat dat Beentjes altijd erg stipt is, maar door steeds de tijden de veranderen kan iedereen dat natuurlijk bereiken.

    Toen de levertijden inmiddels tot van 1 tot 3 waren verschoven heb ik toch maar even het bedrijf gebeld. Ik kreeg te horen dat de chauffeur was betrokken was bij een aanrijding, maar dat mijn product toch wel uiterlijk 15.00 bezorgd zou moeten worden!

    Nou, mooi niet dus. De website waar ik het product op kon volgen vertelde inmiddels dat dit alweer was verschoven naar de volgende dag.. heerlijk gecommuniceerd allemaal!

    De volgende dag was bijna nog chaotischer, de beste chauffeur kon het adres niet vinden, noch uitleggen wat dan precies het probleem was en waar hij stond (gebrek aan Nederlands). Uiteindelijk na 3x bellen met het kantoor duidelijk kunnen maken waar ik woon, intern werd ik inmiddels benoemd als 'diegene uit Alphen belt weer'. Eenmaal aangekomen dacht de chauffeur vervolgens dat voor de ingang van het appartementencomplex wel ver genoeg was, maar hem er toch maar even op gewezen dat ik het graag wel bij mijn voordeur wilde hebben.

    Al met al heb ik door de belabberde communicative vaardigheden van dit bedrijf van 'iets later op maandag' naar twee volle vakantiedagen mogen opwaarderen. Dit is zeker iets om aan te gaan werken! *hint hint*

    19 apr. 2018 19:54:18
Gerelateerde bedrijven aan Beentjes Transport Haarlem B.V.
Aanverwante rubrieken