Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

E-comline Middenbeemster

(4)

Onze bezoekers over E-comline in Middenbeemster

  • Telefonische bereikbaarheid
    11%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4
    19 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    4
    18 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    4.1
    17 beoordelingen
  • Totaal:
    4
    54 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Webshop en postorder in Middenbeemster

Reviews over E-comline in Middenbeemster

  • (9.3)

    Nieuwe Peugeot Scooter bij Pim Casteelen gekocht, daar 7X terug geweest voor dezelfde klachten. Ook een andere scootergarage (geen Peugeot dealer) kon het probleem niet er uit krijgen. Van ellende hebben wij toen ook maar een gebruikte Peugeot scooter gekocht die wel vanaf dag 1 goed was.

    Kwam toevallig langs Veju en zag online dat Veju officieel Peugeot Scooter dealer was. Het probleem van de Scooter met Joshua van Veju besproken. Joshua zag hier wel een uitdaging in om er naar te kijken.

    Joshua heb ik toen de historie / rekeningen van Pim Casteelen laten zien en hij heeft navraag gedaan bij de importeur, bleek er nog nóóit een claim te zijn gemaakt op deze Scooter, dus de zogenaamde afwijzing door de importeur komt uit de dikke duim van Pim Casteelen.

    Het team van Veju is in stappen aan de slag gegaan en heeft daarbij ook contact gehad met de ondersteuning van de importeur. Er zijn diverse stappen gezet en onderdelen door de importeur naar Veju verzonden. De scooter bleek een defect in het Pulse Air systeem te hebben en na het vervangen van dit onderdeel hoefde ik niet meer mee te steppen bij het optrekken. Het knipperen van de verlichting en meteen daarna uitvallen tijdens het rijden was na vervangen van de lichtspoel + vliegwiel eindelijk verleden tijd.

    Joshua en de rest van Team Veju (en ook Mark van de importeur voor het onder garantie leveren van de onderdelen), bedankt voor de geweldige inzet en het zorgen dat deze Peugeot eindelijk goed is. Ik weet nu waar onze 2 Peugeot scooters wel in goede handen zijn.

    22 feb. 2017 11:10:21
  • (2)

    Stelletje gladde gasten die zeggen dat ze van alles hebben vervangen maar niks hebben uitgevoerd! Kon zelfs na een dure 'reparatie' naar een andere scooter winkel om alles opnieuw te laten vervangen en af te stellen. HIER NOOIT MEER!

    27 apr. 2015 09:53:45
Gerelateerde bedrijven aan E-comline
Aanverwante rubrieken