Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Simcha Kapper Amsterdam

(7.2)

Onze bezoekers over Simcha Kapper in Amsterdam

 • Algemene indruk van dit bedrijf
  7.3
  6 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf
  7
  6 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
  7.3
  6 beoordelingen
 • Totaal:
  7.2
  18 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.Meer in de categorie: Kapper in Amsterdam

Reviews over Simcha Kapper in Amsterdam

 • (10)

  De beste en enige krullenkapper van neder land ( en omstreken ).

  13 jul. 2018 14:30:44
 • (8)

  Topkappers met veel personeel en extra touch!!!

  18 dec. 2017 11:42:00
 • (10)

  Wat een leuke kapperszaak! Ik ben nog nooit blij bij een kapper weggegaan. Dus bedankt Simcha&Friends voor deze eerste keer.
  Blij met mijn haar, allemaal aardige meiden en zeer vakkundig!
  Ik kom zeker weer terug!

  25 dec. 2016 11:19:06
 • (2.7)

  Ik kwam binnen en werd gelijk op de stoel gezet. Er werden weinig woorden gewisseld. Er werd gevraagd of ik wat drinken wilde. Ik lustte wel een kopje thee. Daarna moest ik mee naar de wasbak waar mijn haar door een vrij chagrijnig meisje gewassen werd. Er werd alleen gevraagd of de temperatuur van het water goed was. Er kon geen lachje vanaf. Daarna werd ik weer in de stoel gezet en werd mijn haar geborsteld...vrij hardhandig. Hierna werd ik overgedragen aan een ander meisje ( overigens een van de weinige kapsters met krullen ut tot hun reclame dat het allemaal kapsters zouden zijn met krullen). Dit meisje was aardig maar haf vooral aandacht voor haar collega's. Mijn haar werd vrij drastisch geknipt. Prima maar zonder enige uitleg. Moest achter de stoel gaan staan zodat ze te nog beter kon knippen. Hierna gedroogd en in model gedaan. Zag er leuk uit..maar er was wel iets geks.. ik kon het niet plaatsen. Later zag ik dat mijn voorste lokken langer waren dan achter...gek gezicht nu ik het vaker bekijk. Afgerekend. Kon niet pinnen en de bon kreeg ik handgeschreven mee. Ik wacht nu nog steeds op mijn kopje thee. De salon zelf zag er rommelig uit. Er liepen acht kapsters/meiden voor drie klanten. Vreemd en te druk voor de kleine salon. Nu een paar weken later zit mijn haar nog steeds niet zoals ik wil. En dat voor een knippert van 50 Euro.

  10 dec. 2014 17:33:10
 • (4.7)

  Hele drukke kapsalon. Zo druk dat ik op een houten krukje verder geverfd werd omdat er stoelen tekort waren. Dit is voor mij een reden om niet meer terug te komen. Met heel veel produkten in het haar vertrekt iedereen met een enorme bos krullen.

  17 nov. 2014 15:13:22
Gerelateerde bedrijven aan Simcha Kapper
Aanverwante rubrieken