Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Schildersbedrijf P. Klaasen Almere

(5.6)

Onze bezoekers over Schildersbedrijf P. Klaasen in Almere

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    5.6
    3 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5.6
    3 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5.6
    3 beoordelingen
  • Totaal:
    5.6
    9 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Schilder in Almere

Reviews over Schildersbedrijf P. Klaasen in Almere

  • (10)

    Vorige review berust op onwaarheden. Klant heeft wel een formulier toegezonden gekregen en heeft dit ook ingevuld. Schildersbedrijf P. Klaasen staat voor kwaliteit en is lid van De Betere Schilder. Van alle klanten heeft Schildersbedrijf P. Klaasen een positieve beoordeling gehad. Dit kunt u ook nalezen op de website van De Betere Schilder. Voor klachten kunt u altijd bij Schildersbedrijf P. Klaasen terecht en zullen worden opgelost. Als men een klacht niet meldt, kan dit ook niet opgelost worden en is het erg jammer dat mensen meningen op internet zetten wat absoluut niet waar is.

    30 dec. 2014 13:11:17
  • (2)

    Wij hebben zeer slechte ervaringen met dit bedrijf en het heeft slecht werk afgeleverd. Dat hij bij de beste van Nederland behoort gaat echter niet op een eerlijke manier, want als je niet tevreden bent krijg je geen formulier om in te vullen. Hoezo eerlijke beoordeling??

    Ik heb nog nooit een trap gezien die zo slecht is afgeleverd als bij mij thuis. De onderkanten waren niet geschilderd, niks was geplamuurd of geschuurd, de splinters hingen er nog bij en de kuilen zitten er nog in.

    Nee voor mij nooit meer dit bedrijf en ik kan het niemand aanbevelen. Ik overweeg om een echte schilder te zoeken die de trap opnieuw gaat doen want ik erger me elke dag weer.

    Hopelijk dat mensen dit lezen voordat ze hun huis laten doen door hem. Laat ze even komen kijken naar het werk wat hij hier heeft afgeleverd dan zullen ze het begrijpen.

    4 okt. 2014 16:56:17
Gerelateerde bedrijven aan Schildersbedrijf P. Klaasen
Aanverwante rubrieken