Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Digifine Dordrecht

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Kamerlingh Onnesweg 14d, 3316 GL Dordrecht

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Parkeergelegenheid

Voor ons bedrijfspand zijn ca. 7 parkeerplekken beschikbaar. Om ons kantoor heen vind je nog meer parkeerplekken op loopafstand. Aangezien wij op een bedrijventerrein zitten is parkeren geen probleem.

  • Openbaar parkeren
  • Parkeren eigen terrein

Over Digifine

Website ontwikkeling, website onderhoud, webhosting, domeinregistratie, drukwerk, online marketing en alles daar om heen. Voor al deze diensten is Digifine in Dordrecht een vertrouwd en gerenommeerd adres.

Al jaren werkt Digifine op regionaal, nationaal en sinds kort zelfs op internationaal gebied aan het succes van haar klanten. Als full-service mediabureau helpen wij dagelijks tientallen klanten met hun on- en offline zichtbaarheid middels professionele websites, kwalitatief uitmuntend drukwerk en ROI-driven marketingcampagnes.

Ons crossmediale dienstenpakket zet u en uw bedrijf op de kaart. Maar dat is nog niet alles! Wij streven niet naar verbetering. We willen niet zomaar 'goed' zijn. Wat we wel willen is beter zijn dan ieder bedrijf waarmee u ooit gewerkt heeft. En we willen u ook zien groeien.

Social Media