Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Edelsmederij Turmali Breda

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Jupiterlaan 13, 4823 ED Breda

Vestiging: Bekijk locatie

Over Edelsmederij Turmali

Turmali ontwerpt en maakt sieraden op maat naar uw wensen. Goudsmid Tim van Schendel maakt op vraag unieke ontwerpen. Bij ieder ontwerp staan de wensen van de klant centraal. Hij maakt driedemsionele afbeeldingen van het ontwerp voor u. U krijgt daarmee een goed beeld hoe het sieraad eruit gaat zien.

U wilt een uniek sieraad gemaakt naar uw wensen. Dan bent u bij goudsmid Tim van Schendel aan het goede adres. Tim neemt uitgebreid de tijd om met u uw ideeen door te nemen en zelf ideeen aan te reiken.

Met behulp van een driedemensioneel tekenprogramma maakt Tim ontwerpen die er uitzien als afbeeldingen van echte sieraden. Aanpassingen op deze ontwerpen zijn altijd mogelijk.

Het gehele ontwerpproces is voor u vrijblijvend. Op basis van het ontwerp maken we voor u een kostenopgave. Wij kunnen voor ieder ontwerp een goede prijskwaliteit bieden.

Uw sieraad bijft altijd uniek er wordt geen tweede exemplaar van gemaakt.

Is uw favoriete sieraad toe aan een reparatie? Voor al uw reparaties aan uw sieraden kunt u bij Turmali terecht. Bijvoorbeeld verkleinen of vergroten van ringen, repareren van zettingen, nieuwe sluitingen aan ketting of armband.. Wij geven u een eerlijk advies over de reparatie en voeren die zelf uit. Reparaties worden normaal gesproken binnen een week uitgevoerd. Voor wij tot reparatie overgaan informeren wij u eerst wat de kosten zijn, zodat u meteen weet waaraan u toe bent.

U heeft bij Turmali direct contact met de goudsmid. Zonder tussenkomst van een juwelier kunnen wij u een prima prijskwaliteit garanderen.

U kiest voor Turmali omdat u bij ons direct contact hebt met de reparateur. U krijgt een eerlijk advies, wij bieden een goede prijs/kwaliteit; reparaties worden binnen een week uitgevoerd.

U kunt bij Turmali terecht voor:

reparatie van sieraden
onderhoud/schoonmaken van sieraden
rhodineren van sieraden (aanbrengen van rhodineerlaag op zilveren sieraden)
vermaken van sieraden
met "oud goud" ontwerpen en maken van nieuwe sieraden

Social Media