Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Hait Cars Geldrop

(5.1)

Onze bezoekers over Hait Cars in Geldrop

  • Telefonische bereikbaarheid
    33%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.8
    12 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5
    10 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5.6
    9 beoordelingen
  • Totaal:
    5.1
    31 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Autobedrijf in Geldrop

Reviews over Hait Cars in Geldrop

  • (2)

    Koop hier geen auto, wij hebben via Bva hier een auto gekocht, deze zou met Apk geleverd worden. dit klopt maar deze wordt niet echt nauw gekeurd, na aankoop na huis gereden en had ik geen goed gevoel dus toch maar even na onze eigen garage geweest daar bleek een bult in de voorband te zitten, de koplamp unit is gescheurd waardoor deze niet goed is af te stellen, bij 1 voorwiel was 1 bout weg, nu blijkt dat deze dol is en een nieuwe wiel naaf op moet, en dan nog niet gesproken over hoe deze werd afgeleverd, schandalig. nooit meer.

    26 mei. 2021 14:05:39
  • (10)

    Heb een prima ervaring met deze garage!
    Ik twijfelde ergens aan en kon meteen de zelfde dag nog langs komen en alles werd van A tot Z duidelijk uitgelegd door ik vermoed de eigenaar zelf.
    Mij zien ze zeker terug

    28 mei. 2020 22:45:55
  • (2)

    Via BVA-auctions een auto bij deze meneer gekocht. De tellerstand was "onlogisch", maar bleek na navraag bij meneer wel duidelijk: "Daar moet een 1 voor staan". Achteraf ontkent hij in alle toonaarden. Maar ... "de auto is goed hoor", aldus meneer. Meermaals.

    BVA wilde de overeenkomst niet ontbinden. De auto blijkt nu oa verroeste remleidingen te hebben, remblokken die nagenoeg staal op staal zitten en wiellagers achterin kapot. Had nooit door de apk mogen komen.

    Niet kopen bij deze man! Sjoemelaar

    29 nov. 2019 22:49:50
  • (8)

    Het is een goede en duidelijk auto handelaar. En als er iets niet klopt wordt meteen geregeld. Ik heb ergens anders slechte ervaring met garage's. Maar deze is een aanrader.

    31 aug. 2018 01:32:02
  • (2)

    Wij hadden een auto gekocht die in orde zou zijn. Na veel moeite en kosten is de auto terug genomen door het bedrijf. We zouden een vrijwarings bewijs krijgen maar deze is na zeven maanden nog niet verstuurd. We krijgen wel de aanslagen van de wegenbelasting thuis.

    8 nov. 2014 10:52:19
Gerelateerde bedrijven aan Hait Cars
Aanverwante rubrieken