Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

MediaCable Foto - Video - ICT Hoogeveen

(7.9)
Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Korenstraat 66, 7908 NL Hoogeveen

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Over MediaCable Foto - Video - ICT

MediaCable is in Hoogeveen e.o. een begrip op het gebied van foto, video en ICT service voor particulieren en MKB. Het adres voor betaalbare kwaliteit bij trouwreportages en website ontwerp.

Social Media

Onze bezoekers over MediaCable Foto - Video - ICT in Hoogeveen

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    8.2
    2 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    8.2
    2 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    7.4
    2 beoordelingen
  • Totaal:
    7.9
    6 beoordelingen

Openingstijden

  • Maandag
    09:00 - 17:00
  • Dinsdag
    09:00 - 17:00
  • Woensdag
    09:00 - 17:00
  • Donderdag
    09:00 - 17:00
  • Vrijdag
    09:00 - 17:00
  • Zaterdag
    09:00 - 12:00
  • Zondag
    Gesloten

Betalingsmethoden

Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Fotografie in Hoogeveen

Reviews over MediaCable Foto - Video - ICT in Hoogeveen

  • (9.3)

    Mijn vader hielp mij altijd met de computer. Toen deze geen beeld meer gaf ben ik er mee naar een computerwinkel in Hoogeveen geweest. Na weken kreeg ik de pc eindelijk terug en zou hij niet meer te repareren zijn. Een vriendin tipte mij over MediaCable. Er kwam al snel iemand bij mij thuis en het lukte de man na wat heen en weer rijden voor onderdelen om de computer weer klaar te krijgen. De man had van te voren verteld dat er niet meer dan €100 in rekening gebracht zou worden en ondanks de vele uren kwam de rekening niet boven dat bedrag. Ik ben hier geweldig blij mee, want een nieuwe is mij te duur en ik had ook nog veel dingen op de computer staan, waarvan ik dacht alles kwijt zou zijn. Ik werd ook gelijk geholpen met een goede backup en bleek meer beveiliging nodig te zijn voor de mail en bankieren. Geweldig goede en snelle service. Een heel verschil met de computer winkels. Groeten Monique en nogmaals enorm bedankt.

    21 mrt. 2015 17:11:42
  • (9.3)

    Ik was al bekend met MediaCable via computerhulp aan huis, waarbij ik iedere keer snel en goed geholpen ben. Normaal schrijf ik nooit een review, maar vanwege de enorme inzet buiten de openingstijden werd ik prima geholpen. Ik moest voor mijn werk als directeur een belangrijke presentatie voor de bank i.v.m. een belangrijke investering 's avonds afmaken en op dat moment begaf de computer het. Alles leek verloren en ik kon geen enkel bedrijf bereiken. Tot ik MediaCable tegenkwam. Binnen een half uur stond er een medewerker op de stoep, die tot in de kleine uurtjes 's nachts heeft gewerkt om de data te redden en de computer te repareren. Zelfs de presentatie, waar ik al uren aan had gewerkt, bleek hij terug te kunnen halen. Achteraf viel de rekening ook enorm mee, want er waren gewoon normale uren berekend i.p.v. nachttarief. Vanwege deze goede service maakt nu ook mijn bedrijf dankbaar gebruik van MediaCable. Het opvallende van dit bedrijf is dat zij verder gaan, daar waar anderen het allang hadden opgegeven. Hiermee ben ik al diverse keren super geholpen en maak ik een uitzondering om deze beoordeling te schrijven. Het is een klein bedrijf en ik hoop dat bij eventuele groei deze inzet zo zal blijven.

    7 jun. 2014 11:06:55
Gerelateerde bedrijven aan MediaCable Foto - Video - ICT

Website van MediaCable Foto - Video - ICT


Website url:
mediacable.nl
Aanverwante rubrieken