Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Lingehoeve Diergeneeskunde B.V. Lienden

(6.1)

Onze bezoekers over Lingehoeve Diergeneeskunde B.V. in Lienden

  • Telefonische bereikbaarheid
    50%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    6.2
    8 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5.1
    7 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    7
    6 beoordelingen
  • Totaal:
    6.1
    21 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Dierenarts in Lienden

Reviews over Lingehoeve Diergeneeskunde B.V. in Lienden

  • (4)

    Kies voor vakkennis bij zware ingrepen en zeker niet voor de Lingenhoeven!
    Onze Balloe moest een kijkoperatie ondergaan voor de keel omdat ze een kuch had en moeilijk ademde. Dit is gebeurd op 27 november en daarna is de ellende begonnen. Wij hebben in 2 weken tijd 4 verschillende artsen gehad die van een stukje tekst op de computer de situatie van Balloe in moesten schatten en nooit de noodzaak ingezien hebben. Na een verschrikkelijke nacht voor onze Balloe waarin wij regelmatig contact hebben gehad met de nooddienst van De Lingehoeve werd ons rond 5 uur gemeld dat wij in de ochtend naar de praktijk moesten rijden en dan konden wij meteen om 9.00 uur geholpen worden. In de nacht werd er gesproken over een longspoeling maar in de ochtend was dat weer niet de bedoeling.
    Er was weer geen overleg geweest en de dienstdoende dierenarts wist niets van ons nachtelijk gesprek met de nood arts. De arts heeft een paar keer naar onze naar adem happende hond gekeken en gemeld "dit moet wel echt stoppen". Wij zijn naar huis gestuurd met een hoestdrank en een pijnstiller.......want ze had het druk en de medicatie moest aan gaan slaan. Later begrepen wij van onze eigen dierenarts dat ze een andere hoestdrank mee had gegeven dan ze eigenlijk wilde maar die had ze niet op voorraad
    Wij hebben heel de dag moeten aanzien dat onze Balloe moeite had met ademhalen terwijl ze niet kon eten en drinken. WIj zijn tegen middernacht uit ellende naar Utrecht gereden naar de noodopvang omdat wij het niet meer aan konden zien dat de hond zo aan het leiden was. Daar is ze in een zuurstofcabine geplaatst en bleek ze heel weinig zuurstof in haar bloed te hebben.
    Omdat ze zo verzwakt was heeft ze nog 1 dag kunnen uitrusten en redelijk normaal adem kunnen halen. Ze had 8 aan zuurstof in haar bloed terwijl ze 15 moet hebben en dat in de zuurstof cabine.
    En bij de Lingehoeve sturen ze ons naar huis met een hoestdrank en een pijnstiller en wij moesten na het weekend maar een afspraak maken bij een KNO arts. Nou dat heeft onze Balloe niet meer gehaald.
    Ik raad ieder meer kennis en verantwoordelijkheid nodig heeft voor zijn hond dan een inenting of een kleine ingreep niet naar de Lingehoeven te gaan.

    26 dec. 2017 09:06:16
Gerelateerde bedrijven aan Lingehoeve Diergeneeskunde B.V.
Aanverwante rubrieken