Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Peppinck Schilderwerken B.V. Rozendaal

(7.9)

Onze bezoekers over Peppinck Schilderwerken B.V. in Rozendaal

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    7.8
    10 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    8
    9 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    8
    9 beoordelingen
  • Totaal:
    7.9
    28 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Schilder in Rozendaal

Reviews over Peppinck Schilderwerken B.V. in Rozendaal

  • (10)

    Nadat ik hoorde van Karel dat er slechte reviews waren gepost onder 2 andere namen door 1 en dezelfde man wil ik het graag even rechtzetten. Peppinck schilderwerken heeft bij mij top werk geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijke schilders. Je kan Karel gerust bellen voor meer informatie en een gratis offerte. Ik ben in ieder geval heel tevreden.

    11 apr. 2023 17:42:43
  • (10)

    Karel Peppinck doet al jarenlang ons vastgoed onderhoud. Het werk is altijd netjes en de prijs accuraat. Start data kan altijd wel verschillen maar dit is begrijpelijk I.v.m weer en andere klussen. Al met al een goed bedrijf!

    11 apr. 2023 12:48:20
  • (2)

    Wat een oplichters! Vaste prijs afgesproken voor schilderwerk binnenzijde van onze woning. Na enkele dagen gaf Karel aan ineens per uur te willen werken. Na de halve woning te hebben geschilderd wilde Karel ineens binnen één dag de factuur betaald hebben. Hij liet zijn vrouw bellen om ons te laten betalen. Vervolgens belde hij steeds met een anoniem nummer op betaling binnen één dag te eisen. In weekend kwam hij voor een afspraak voor de andere helft van het schilderwerk en heeft toen alle potten en bussen verf, die wij hadden betaald, uit onze woning gestolen. Uiteindelijk is de politie erbij geweest, Pas op voor deze oplichter!

    29 dec. 2022 08:25:47
  • (2)

    PAS OP! Schilder komt na opdrachtverlening niet opdagen. VVE heeft opdracht verleend voor schilderen van hele buitenzijde van gebouw (beton, garagedeuren, plafonds, etc). Groot werk voor 22 woningen. Totaal niet betrouwbaar, geeft steeds aan dat hij zou begin 2022 zou starten, maar komt niet opdagen. Steeds smoesjes. Onze VVE adviseert niet in zee te gaan met deze schilder!

    15 okt. 2022 10:10:15
Gerelateerde bedrijven aan Peppinck Schilderwerken B.V.
Aanverwante rubrieken