Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Heart4Life Maarssen

(9.7)
Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Duivenkamp 126, 3607 AG Maarssen

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Over Heart4Life

Zelfstandig en voor derden verzorgen van diverse Yogalessen en Workshops.

Chakra-, Hatha-, Power (Vinyassa) Yoga
Yogalates
Yogatherapie
Office Yoga
Privé Yoga

Professionele Begeleiding
Betaalbare Yogalessen
Internationaal gecertificeerd

Thaise Catering voor min. 10 personen tot max. 20 personen Of Thaise kookworkshop bij u thuis of op locatie!

Onze bezoekers over Heart4Life in Maarssen

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    10
    5 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    10
    5 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    9
    4 beoordelingen
  • Totaal:
    9.7
    14 beoordelingen

Betalingsmethoden

Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Sportonderwijs in Maarssen

Reviews over Heart4Life in Maarssen

  • (10)

    Phung Ophaslat is de beste Holistic Healing coach die men zich kan wensen. Van dichtbij heb ik mogen zien hoe Phung mensen begeleidt naar gezondheid en een betere kwaliteit van leven.

    In 2014 en 2015 overleden mijn ouders aan kanker in de longen. Mijn vader bezweek aan chemotherapie, mijn moeder heeft het niet zover laten komen. Na de dood van mijn ouders ontdekte ik het pad van yoga en ging ik mij ook meer naar gezonde voeding informeren.

    Zo kwam ik bij Heart4Life terecht. De aankondiging van een workshop van Phung en haar leermeester David riepen eerst veel scepsis bij mij op. Hoe konden Phung en David mensen van kanker en andere degeneratieve ziekten genezen terwijl de artsen van mijn ouders hadden benadrukt dat er buiten de door hen voorgestelde behandelingen geen diëten, kuren of therapieën bestaan die tot genezing konden leiden? Werd mensen valse hoop gegeven?

    Maar yoga opent ook je geest en ik aanvaardde Phungs uitnodiging voor de workshop. Mijn perspectief op gezondheid veranderde ingrijpend.

    De workshop bracht me tot een verdieping van het inzicht dat lichaam, ziel en geest een geheel vormen. Verwaarloos je een van de samenstellende delen dan slaat de schade over naar de andere onderdelen. Met de juiste ademhaling kreeg ik al verlichting van enkele kleine maar opdringerige aandoeningen. En het bleek dat Phung en David daadwerkelijk mensen hadden genezen die door de reguliere geneeskunde waren opgegeven.

    In haar praktijk in Nederland past Phung haar kennis en ervaring toe om mensen met diverse fysieke ziekten en geestelijke aandoeningen op een pad naar gezondheid te brengen. Als Holistic Healing coach brengt Phung de millennia oude wetenschap van yoga, ayurveda, Oosterse geneeswijzen, fysieke, mentale en emotionele ontgifting, psychosomatiek en ademhalingstechnieken samen in een holistische benadering van gezondheid.

    Phungs cliënten moeten hard werken, maar dat is noodzakelijk om in de loop der jaren ingesleten patronen om te buigen naar een nieuwe leefstijl die leidt tot een leven in gezondheid en heelheid. Met haar geduld, haar grote hart en haar ontwapenende humor leidt Phung je moeiteloos door ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen heen. Het wonder zit in jou, en Phung helpt je het er uit te halen. Hoe moeilijk je situatie ook lijkt, als jij bereid bent om je volledig voor je heling in te zetten, kan ik je Phung van harte aanbevelen.

    13 sep. 2022 18:36:14
Gerelateerde bedrijven aan Heart4Life

Website van Heart4Life


Website url:
heart4life.nl
Aanverwante rubrieken