Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Amara Beauty & Body Instituut Sneek

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Rienck Bockemakade 2, 8601 AC Sneek

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Parkeergelegenheid

Parkeren voor de deur. Op 2 min. afstand lopen kunt u bij de parkeergarage het boschplein parkeren voor slechts € 2,- p.dag.

  • Betaald parkeren

Over Amara Beauty & Body Instituut

Bij Amara Beauty & Bodyinstituut kunt u terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, nailstyling, shellac, visagie, wimperextensions by blink eyelashes, MYscara behandelingen, huidverzorgingsadvies, huidverbeteringsbehandelingen waaronder microdermabrasie, tanden bleken & pedicurebehandelingen.

Hiernaast verkopen we diverse artikelen waaronder mooie verpakte cadeaubonnen, Ariane Inden Cosmetica en make-up, parfums, nagellakken, etc.

Complete wellness, rust en ontspanning staan hoog in het vaandel bij Amara Beauty & Bodyinstituut.

Naast de veelzijdige wellnessbehandelingen alsmede alle Facials en Bodytreatments worden de behandelingen afgestemd op uw huidtype en eventuele persoonlijke wensen.

Één van de onderdelen van de behandelingen is een uitgebreide huidanalyse met de skinanalyser. Tevens ontvangt u een op maat gemaakte huidpaspoort met een passend huidverzorgingsadvies. Dit zodat u thuis de werking van de uitgevoerde behandeling kunt ondersteunen en voortzetten met de juiste producten.

De salon draagt het ANBOS keurmerk, deze staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Wij hopen u binnenkort in onze salon te mogen begroeten.