Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Uitvaartzorg Gerda Pommé Susteren

(5)

Onze bezoekers over Uitvaartzorg Gerda Pommé in Susteren

  • Telefonische bereikbaarheid
    33%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.6
    29 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    5.1
    22 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5.5
    21 beoordelingen
  • Totaal:
    5
    72 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Uitvaart in Susteren

Reviews over Uitvaartzorg Gerda Pommé in Susteren

  • (10)

    Op 31 dec. Zijn wij onze vader en man verloren na een heftige periode van 3 weken. Na zijn overlijden hebben we Pomme uitvaartzorg gebeld en ze is meteen gekomen. Na het eerste gesprek was er al veel duidelijk en hebben gerda en haar man mijn vader thuis gebracht en heel netjes verzorgd. Na meerdere gesprekken over hoe de dienst moest verlopen hebben we zelf helemaal de invulling kunnen bepalen. Alles was mogelijk. Ze heeft zelfs nog voor de kleinkinderen een lieve knuffel geregeld met mooie balonnen voor opa. Wat is die vrouw goed in wat ze doet. We hebben geen enkel commentaar op de hele periode die ze bij ons is geweest. Kortom...top geregeld en we hadden onze vader en man geen beter afscheid kunnen geven. Heel erg bedankt Pomme uitvaartzorg en wij zullen jullie aan iedereen aanbevelen. Bedankt.

    17 jan. 2020 08:59:51
  • (10)

    Wij hebben na een hele korte maar zware periode afscheid moeten nemen van mijn vader. Na zijn overlijden hebben we Gerda Pomme gebeld, ze is meteen gekomen voor het eerste gesprek. Alle zorg die ze op zich had genomen is perfect geregeld. Ook de dienst van de cremetie was geweldig mooi. Alles was mogelijk wat wij graag wilde voor mijn vader. Super geregeld Gerda en wij zullen de uitvaartonderneming Gerda Pomme uit Susteren iedereen aanbevelen.

    16 jan. 2020 16:17:28
  • (2)

    Slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Erg jammer, dit had een mooie dag moeten worden.

    2 jan. 2020 21:19:02
  • (10)

    Een mooie dierbare herinnering, het mooiste afscheid dat wij konden wensen bij dit verdrietige afscheid van onze lieve pap en man.

    Een persoonlijk afscheid met eigen regie en inbreng enerzijds, professioneel anderzijds

    Altijd was ik zo bang mijn ouders te verliezen, we ontkomen er niet aan, maar Gerda heeft mij met haar informatie en persoonlijke gesprekken rust gebracht, lang voor het zover was. Verdriet zal er altijd zijn, maar mooie herinneringen en een fijne afscheidsdienst door Pomme uitvaartzorg maken het uiteindelijk een keer dragelijk.

    26 nov. 2019 11:48:17
  • (10)

    Gerda bedankt, je heb de uitvaart van mam super fijn geregeld. Ik heb al meerder uitvaarten van jou meegemaakt en ik ben zeer te vrede!

    26 nov. 2019 09:30:31
  • (10)

    Gerda jij hebt de uitvaatd van mijn vriend Rudi verzorgd.
    Jij hebt dit fantastisch gedaan.
    Bedankt dat wij op zoon mooie manier afscheid hebben kunnen nemen.

    21 nov. 2019 20:03:51
  • (10)

    Zeer persoonlijke begeleiding. Alles super geregeld, Zeker een aanrader.

    15 nov. 2016 19:43:53
  • (2)

    Meerdere diensten bijgewoond. Zeer onpersoonlijk, waarbij meerdere fouten werden gemaakt.

    23 mrt. 2016 17:00:33
  • (10)

    Zeer prettige en persoonlijke begeleiding!

    24 okt. 2015 15:40:46
  • (10)

    Afgelopen jaar 2 keer met Gerda en haar man Ron de uitvaarten mogen regelen. Alles is heel persoonlijk en er wordt je in een moeilijke periode geen geld uit handen geklopt. Ook als we het even niet wisten stond Gerda ons bij met goede raad. Zo hebben we tot twee keer toe een prachtige, liefdevolle uitvaart gehad. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. We zijn als familie heel erg blij geweest met deze twee mensen die hun passie voor hun zaak / werk zeer zeker laten zien en ons in waarden lieten. Vooral de rust waarmee Gerda en Ron alles doen maakt het allemaal een stuk dragelijker. En onze dochter van 4 jaar is ook op een mooie manier erbij betrokken worden. Zeer zeker een aanrader als je graag contact wilt hebben met 1 persoonlijk aanspreekpunt binnen het regelen van de uitvaart.

    15 dec. 2014 20:33:59
Gerelateerde bedrijven aan Uitvaartzorg Gerda Pommé
Aanverwante rubrieken