Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

MCS Fulfilment Rucphen

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Expeditieweg 10, 4715 RM Rucphen

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Over MCS Fulfilment

MCS Fulfilment is een jonge, snelgroeiende logistieke dienstverlenende onderneming, die middelgrote en kleine bedrijven ondersteuning biedt bij het ontwerpen en ten uitvoer brengen van de meest efficiënte en betrouwbare logistieke activiteiten. MCS biedt onder andere ook oplossingen voor webshops en andere ondernemingen die om welke reden dan ook gebruikmaken van bewerkelijke en arbeidsintensieve ‘fijnlogistiek’.

Tevens biedt MCS ook gaarne ondersteuning bij het realiseren van de (groei)doelstellingen van uw bedrijf, door het aanbieden van eenvoudige en doeltreffende logistieke oplossingen, die een directe en aantoonbare bijdrage kunnen leveren aan het rendement van uw onderneming.

Wij van MCS beseffen heel goed, dat wij een onderdeel vormen van de dienstverlening aan uw klanten en dat wij daarom net zo attent als u moeten zijn in ons dagelijks handelen, zodat aan de verwachtingen van uw klanten ten volle wordt voldaan.

Door de gunstige ligging en door nauwe samenwerking met bedrijven in bijvoorbeeld Polen, Zwitserland, Portugal, Frankrijk en Engeland kunnen wij ook uw grensoverschrijdende logistiek behartigen.

Social Media