Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Passend Afscheid Duivendrecht

(9.4)
Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Rijksstraatweg 205, 1115 AR Duivendrecht

Vestiging: Bekijk locatie

Over Passend Afscheid

Afscheid nemen op een manier die bij u én uw dierbare past

Michèle en Max Verburgt geven met Passend Afscheid een bijzondere invulling aan het begrip ‘persoonlijk’. Michèle en Max zijn van begin tot eind zelf bij een uitvaart én bij de nabestaanden betrokken.

Samen doen
“Voor ons is het belangrijk dat we het samen doen. Als iemand overleden is, komen we altijd samen. Daardoor kunnen we de laatste verzorging helemaal zelf doen. Natuurlijk mogen de nabestaanden helpen, maar het hoeft niet.”

Onze aanpak
“Iedere uitvaartverzorger gebruikt het woord ‘persoonlijk’, maar de praktijk is toch dat er steeds verschillende mensen over de vloer komen: iemand voor de laatste verzorging, iemand voor het vervoer, iemand voor de kist… Onze aanpak is dat we alles zelf verzorgen.”

Mens en milieu
“Duurzaamheid en creativiteit zijn belangrijke waarden in ons bedrijf. Onze auto is de eerste rouwauto in Nederland die op groengas rijdt en hij heeft een interieur van duurzaam bamboe. We gebruiken kisten van populierenhout en drukken op FSC-papier. Kaarten ontwerpt Max, opgeleid als grafisch ontwerper, natuurlijk zelf, precies zoals de nabestaanden het willen.”

Notities voor later
Om hun werkwijze bekend te maken hebben Michèle en Max het boek ‘Mijn Notities Voor Later’ gemaakt, waarin mensen kunnen opschrijven hoe ze hun uitvaart willen vormgeven. Ook is er ruimte voor mooie herinneringen en gedachten, en er staan tips in voor nabestaanden.
“Dat maakt het boek persoonlijk. We geven het weg voor niets. We hopen dat mensen erin zien wat onze visie is op een persoonlijk, passend afscheid.”

Passend Afscheid
Stivu gediplomeerd uitvaartverzorger
Gecertificeerd overledenenverzorger
Betrokken familiebedrijf
Flexibel en onafhankelijk
Groene uitvaart
Eerlijke informatie
Transparante kostenbegroting
Mooiste laatste wensenboek van Nederland

Onze bezoekers over Passend Afscheid in Duivendrecht

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    9.4
    4 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    9.4
    4 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    9.4
    4 beoordelingen
  • Totaal:
    9.4
    12 beoordelingen

Openingstijden

  • Maandag
    00:00 - 23:45
  • Dinsdag
    00:00 - 23:45
  • Woensdag
    00:00 - 23:45
  • Donderdag
    00:00 - 23:45
  • Vrijdag
    00:00 - 23:45
  • Zaterdag
    00:00 - 23:45
  • Zondag
    00:00 - 23:45

Betalingsmethoden

Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Uitvaart in Duivendrecht

Reviews over Passend Afscheid in Duivendrecht

  • (10)

    Bij alle verdriet zijn deze mensen een groot rustpunt. Ze zijn empatisch, respectvol, als je dat wilt staan ze je met raad en daad bij. Dringen niets op, denken met je mee. Zoals wat is mogelijk, wat niet, maar hoe kunnen we dat dan oplossen. B.v. de lift is te klein om een kist in mee te nemen. Dick wilden we nog een paar dagen thuis houden, i.p.v. in een kist, heeft hij op een baar gelegen. Wat wel zo fijn was, omdat je hem dan kon aanraken, wat in een kist wat lastiger zou zijn geweest en gevoelsmatig afstandelijker. Op een brancard hebben ze hem uiteindelijk vervoert, hier kun je beter mee manoeuvreren. Ook een goede wisselwerking m.b.t. het maken, samenstellen van de beide kaarten. Max is zeer kunstzinnig.

    Op Passend Afscheid hebben ze hem gekist zoals dat heet, en een veertje op de kist geplakt, opdat wij zouden weten dat hij daar inderdaad in lag [een vraag van mij]. Een veertje omdat hij zo veel van vogels hield en daar altijd mee/voor bezig was. Op de dag van het afscheid van Dick kregen we een kaars waarop een boom stond met een vogelhuisje. Ze stak hem aan en zette deze op de kist. Dat bedoel ik met meedenken en meevoelen. Tot onze verrassing had Max na de crematie alle bloemen en takken gesorteerd, daarna een prachtige boeket van gemaakt. Toen hij het ons liet zien hadden we het gevoel dat dit recht deed aan alle mensen die bloemen meegenomen hadden.
    Dus houd deze naam, Passend Afscheid, in jullie achterhoofd. Bij alle narigheid, gun ik jullie deze mensen zo. Helaas is hun werkgebied alleen in Duivendrecht, Diemen en Amsterdam.

    23 mei. 2019 19:09:28
  • (10)

    Waar een klein bedrijf groot in kan zijn. Michèle en Max van Passend afscheid hebben bij ons een prachtige afscheid georganiseerd. Ze hadden mijn inziens een zeer moeilijke opgave om deze uitvaart te organiseren omdat wij te maken hadden met een taalbarrière ook heel veel verschillende partijen, maar nee niets was te veel voor hun. Wij hebben grote bewondering voor hoe zij dit zeer professioneel en liefdevol hebben opgelost. Ik kan iedereen aanraden om een uitvaart bij Passend afscheid te laten organiseerden alles wordt tot de puntjes verzorgd en een zeer snelle en heldere communicatie via email.

    Vijf sterren zijn voor ons niet genoeg jullie verdienen minstens 10 sterren. Namens ons willen wij jullie heel erg bedanken voor het genomen vertrouwen en alles wat er bij kwam, Michèle en Max bedankt.

    Met warme groeten Galin en Henk.

    9 mrt. 2019 14:14:55
Gerelateerde bedrijven aan Passend Afscheid

Website van Passend Afscheid


Website url:
passendafscheid.nl
Aanverwante rubrieken