Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Rose Beauty & Nails Den Haag

(3.7)
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

St. Jacobstraat 13, 2512 AN Den Haag

Vestiging: Bekijk locatie

Over Rose Beauty & Nails

Nagelstudio.

Onze bezoekers over Rose Beauty & Nails in Den Haag

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.3
    15 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    3.3
    12 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    3.5
    11 beoordelingen
  • Totaal:
    3.7
    38 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Schoonheidssalon in Den Haag

Reviews over Rose Beauty & Nails in Den Haag

  • (2)

    Super slechte ervaring. Heb een spa pedicure gehad afgelopen maandag. Ik kon daarna amper op me voet staan van de wondjes, en de volgende dag deed het nog pijn. Nadat ik contact met ze had opgenomen kwam er niet eens excuses of een oplossing, ik moest maar even langs komen. Toen ik er langs wilde gaan werd er aan gegeven dat het niet geschikte dag was, omdat die vrouw niet aanwezig was. Kortom super slechte zaak, de vrouw die er voor mij zat moest ook 3 keer aangeven dat ze haar pijn deed. Ik heb me lesje geleerd nooit meer en ik hoop dat ze die zaak snel zullen sluiten en over hygiƫne wil ik het niet eens hebben ronduit smerig bah bah. Zoek beter verder naar een goede pedicure, dit is absoluut je geld niet waard oplichters!!!

    15 jun. 2023 20:36:03
  • (2)

    Zeer slechte ervaring. Ik heb spa pedicure en manicure gehad. Tijdens het verwijderen van mijn nagelriem heb ik drie wonden gekregen. De voorwerpen zien er niet schoon uit. Ik ben wel tevreden met de behandeling van mijn eelt, maar het is geen 45 euro waard.

    De manicure was van slecht kwaliteit, de vrouw droogt het af met een minifan waardoor je langer dan 15 minuten moet wachten. Niet alle nagelriemen zijn verwijderd, en de wond is niet eens gedesinfecteerd.

    7 mei. 2023 00:21:02
  • (2)

    Zeer slechte ervaring. Niet kunnen omgaan met nagels (mijn nagel is eraf gevijld tot aan mijn nagelbed en het bloedde). Zeker geen professionaliteit.

    18 dec. 2018 00:04:15
  • (8)

    perfect

    30 nov. 2018 09:51:55
  • (2)

    Nog nooit zulke lelijke acryl(solar) nagels gehad. Althans het was de bedoeling dat er acrylnagels opkwamen maar het goedje wat erop kwam was solar. (dit stinkt gigantisch) Het meisje keek in alle laadjes en ik hoorde haar in het chinees alleen maar solar zeggen. Er hangt op het raam reclame voor acryl nagels voor 25 euro. Toen ik daar naar vroeg zei ze dat dat voor de kerst was en nu niet meer geldig was terwijl er nergens stond dat het voor de kerst was. Toen m'n nagels erop zaten zei ze dat het 35 euro kostte omdat ik ze lang wilde houden. Daar ging ik niet mee akkoord. Ik heb er anderhalf uur gezeten en telefonisch werd mij verteld dat het 30 tot 45 minuten zou duren. Halverwege vroeg ze of ik eerst wilde betalen alvorens ze verder zou gaan. Toen ik buiten stond begreep ik het meteen. Je ziet precies waar de solarnagel begint. In dit geval is goedkoop duurkoop. Ik moet ze tenslotte ergens anders opnieuw laten zetten. Deze zaak voor mij nooit meer dus. Alles ziet er smoezelig en onhygiënisch uit en al helemaal niet proffesioneel. Ach ik heb mijn lesje wel geleerd. Maar wees gewaarschuwd.

    29 dec. 2016 16:06:17
  • (8)

    Uitstekend.

    30 okt. 2015 17:25:11
Gerelateerde bedrijven aan Rose Beauty & Nails
Aanverwante rubrieken