Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Meubels en Meer de woonoutlet B.V. Mijdrecht

(3.3)

Onze bezoekers over Meubels en Meer de woonoutlet B.V. in Mijdrecht

  • Telefonische bereikbaarheid
    33%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    2.7
    15 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    2.8
    12 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    4.5
    12 beoordelingen
  • Totaal:
    3.3
    39 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Groothandel in meubels in Mijdrecht

Reviews over Meubels en Meer de woonoutlet B.V. in Mijdrecht

  • (2)

    Wij wachten inmiddels al vier maanden (!) op twee meubelslotjes welke defect waren bij levering van onze kast. Vier maanden zitten wij al tegen openslaande deuren te kijken in onze woonkamer.

    In totaal hebben wij nu 23 keer gebeld met meubels en meer (logboek aanwezig) . Nog geen enkele keer heeft Meubels en Meer zelf ook maar enig initiatief genomen om ons probleem serieus te nemen.

    'De slotjes zijn besteld', 'zijn verkeerde slotjes besteld', 'u moet bij de vervoerder van de kast zijn', 'wij hebben zieken', 'het is vakantie geweest', 'diegene die erover gaat is er niet', 'u wordt teruggebeld', 'problemen met het magazijn' etc. etc. etc.

    Smoesjes daar zijn ze erg goed in, maar service- en of een deugdelijk product bieden kunnen ze absoluut niet.

    Helaas kan ik geen 0 sterren geven anders hadden ze die gekregen!

    Deze mensen verdienen het niet om nog meer klanten (slachtoffers) te krijgen.
    Tip: Kijk liever verder voordat je in hetzelfde schuitje zit!!

    29 nov. 2017 23:04:24
  • (2)

    Exact dezelfde ervaring wat de Dhr. Kool hieronder schrijft. Hele lange levertijd. Niet tevreden met het eindresultaat (kleur) en bij montage is schade ontstaan. De schade repareren kost teveel tijd en geld en de eigenaar zegt 'Dan had je dit zelf beter moeten controleren bij levering'. Nergens over willen meedenken en ook geen reactie meer krijgen op e-mails of terugbelverzoeken. Extreem slechte services. Een advies: hier NIET bestellen!

    28 nov. 2017 15:23:28
  • (2)

    Wij hebben een kast gekocht bij Meubels en Meer. Nadat we deze hadden opgehaald, bleek hij niet op de juiste manier te zijn afgewerkt (niet zoals besteld en in de winkel gezien). De kast zou namelijk French white zijn, wat inhoudt gebroken wit met een wat oudere uitstraling doordat deze geschuurd zou zijn. Helaas was de kast gebroken wit, zonder de gewenste French white afwerking. Na verscheidene telefoontjes bleef de "oplossing" dat we hem zelf maar moesten schuren. Ze wilde niet langskomen om hem voor mij te schuren, want dat zou te veel geld kosten. Ook had ik volgens de eigenaar bij het afhalen moeten controleren of hij wel de juiste afwerking had, want daarna was het toch eigenlijk een beetje garantie tot aan de deur etc etc. Kortom het was vooral mijn probleem. Klantvriendelijkheid staat niet echt hoog in het vaandel bij Wonen en meer. Wat een slechte service.

    16 okt. 2015 17:22:39
Gerelateerde bedrijven aan Meubels en Meer de woonoutlet B.V.
Aanverwante rubrieken