Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Het Betere Boerenerf Nieuwleusen

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Westerveen 3, 7711 DA Nieuwleusen

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Parkeergelegenheid

Parkeren voor de deur

  • Openbaar parkeren

Over Het Betere Boerenerf

Wij van Het Betere Boerenerf zijn makelaars/vastgoedadviseurs gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonboerderijen in Nederland maar ook daarbuiten. Voor de aan- en/of verkoop van een woonboerderij of zorgboerderij moet u dus bij ons zijn! Woonboerderijen, zorgboerderijen, hoeve, boerderij, landelijk gelegen woningen, woningen in het buitengebied in de provincie Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen, Gelderland, Utrecht, Noord- of Zuid-Holland of Flevoland. Waar ook in Nederland we komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw boerderij om te verkopen, te taxeren of aan te kopen.

Wij zijn makelaars gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonboerderijen. Zoekt u een woonboerderij of wilt u een boerderij verbouwen? Ook de taxatie van uw boerderij verzorgen we graag voor u.

Onze aanpak is net even anders. En door onze actieve en op maat gemaakt plan van aanpak wordt uw kans op een bezichtiging van uw hoeve, boerderij of woonboerderij vergroot. Tenslotte wilt u toch een succesvolle verkoop van uw boerderij, woonboerderij, plattelandswoning of landelijk gelegen woning?!

Een opdrachtgever van Het Betere Boerenerf gaf aan: 'mijn makelaar moet deskundig, betrouwbaar en commercieel erg goed zijn. Ook moet hij kennis hebben van woonboerderijen, de markt kennen en weten wat de pluspunten van mijn woonboerderij zijn. We hebben verschilde makelaars uitgenodigd en gekozen voor Het Betere Boerenerf. Zij onderscheiden zich op tal van punten ten opzichte van veel makelaars.'

Bel ons voor een kennismaking en een vrijblijvende presentatie van wat wij doen bij de verkoop van uw woonboerderij.

Social Media