Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

TakeCare Bewindvoering & Budgetbeheer Goes

(4.6)
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Postbus 34 4460 AA Goes

Vestiging: Bekijk locatie

Over TakeCare Bewindvoering & Budgetbeheer

Het budgetteren en beheren van gelden van derden en beschermingsbewindvoering. Onder de handelsnaam Innovate 2.0 financial business solutions wordt uitgeoefend: advisering, training en financial (life) planning. Integrale dienstverlening aan particulier en (ex-)ondernemer op het gebied van (bedrijfs)schulden. Risk Business Management, Credit Management, Business Consultancy, Interim Management, Financial Life & Business Planning �, Time Management.

Onze bezoekers over TakeCare Bewindvoering & Budgetbeheer in Goes

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.5
    8 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    4.7
    6 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    4.7
    6 beoordelingen
  • Totaal:
    4.6
    20 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Zorg in Goes

Reviews over TakeCare Bewindvoering & Budgetbeheer in Goes

  • (10)

    Heb eerst budgethulp gedaan bij takecaresamen bij een andere instantie wsnp na 3 jaar klaar en daarna gekozen omdat ik chronisziek ben onder beschermingsbewind bij takecare ben blij met hun hulp en zorgzaamheid alles verloopt heel erg netjes

    13 jun. 2019 19:26:13
  • (2)

    bah bah wat een bagger slecht bedrijf, helaas ken ik iemand die door schulden hulp moest zoeken en bij deze schijtvent terecht is gekomen. Ze had geen achterstand bij de woningstichting had geen achterstand bij mobiele telefoon geen achterstand met t mobile thuis en geen achterstand aan de kosten voor dr auto. meerdere keren is er geen leefgeld en geen benzinegeld overgemaakt ze heeft nu een achterstand bij de woningstichting van 1 maand mobiel afgesloten t mobiel thuis stopgezet dus dr kind kan geen tv kijken en omdat deze mafkees geen leefgeld betaald kan ze ook geen boodschappen doen voor dr zoon en kan ze omdat er geen benzinegeld betaald word ook niet meer naar dr werk toe gaan om geld te verdienen. Komt er ook nog is een keer politie aan de deur om te vertellen dat dr auto van de openbare weg afmoet want hij is onverzekerd omdat er geen auto verzekering is betaald van meerdere keren. door bij deze nep bewindvoerder te komen is ze in 9 maanden tijd verder van huis af en heeft ze extra schulden gekregen dus mensen pas op als je deze nep bewindvoerder in de armen neemt, hij helpt je niet althans hij helpt je verder de shit in! zoek iemand anders!!!

    1 mei. 2018 10:30:25
Gerelateerde bedrijven aan TakeCare Bewindvoering & Budgetbeheer
Aanverwante rubrieken