Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Femke van Leeuwen Badhoevedorp

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Schipholweg 337E, 1171 PL Badhoevedorp

Vestiging: Bekijk locatie

Over Femke van Leeuwen

Femke van Leeuwen is een ontwerpster en meubelmaker, gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van unieke, op maat gemaakte meubels en interieurs.

Ze heeft haar opleiding genoten aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam (Meubelmaken) en de Willem de Koning academie te Rotterdam (interieurarchitectuur).

Vanuit haar werkplaats in Badhoevedorp kan zij alle facetten van een project, van ontwerp tot vervaardiging inclusief afwerking, op zich nemen. Dit stelt haar in staat in korte tijd de wens van de opdrachtgever te vertalen naar een handgemaakt, uniek meubel en een persoonlijke, functionele ruimte. Haar opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven.

Femke van Leeuwen streeft er naar om functionaliteit, creativiteit en esthetiek op een uitdagende manier te balanceren, waarbij het design op een natuurlijke manier samenhangt met zijn omgeving.

Om de wensen van opdrachtgevers in kaart te brengen, begint een project met een oriënterend gesprek en kostenindicatie op locatie, gevolgd door een ontwerp en definitieve offerte: allen geheel kosteloos en vrijblijvend.