Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Mom in Balance Arnhem Arnhem

Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Van Lawick van Pabststraat 71, 6814 HB Arnhem

Vestiging: Bekijk locatie

Over Mom in Balance Arnhem

Zwanger en toch blijven sporten? Of net bevallen en weer zin om te gaan sporten?
Dat kan! Elke zaterdag en dinsdag traint een groep zwangere vrouwen samen met moeders die onlangs zijn bevallen in de gezonde buitenlucht in het Sonsbeekpark te Arnhem.

Onder professionele begeleiding wordt er gewerkt aan het op peil houden van de conditie en het versterken van het lichaam. Naast het sportieve element speelt ook het sociale element een grote rol; andere (aanstaande) moeders ontmoeten die ook in Arnhem en omgeving wonen.

Alle workouts zijn voor ieder sportniveau geschikt. Zwangere vrouwen kunnen starten vanaf de 12e week van hun zwangerschap en pas bevallen moeders kunnen 6 weken na de bevalling weer gaan sporten (8 weken na een keizersnede).

Mom in Balance richt zich op sportprogramma’s voor zwangere en pas bevallen vrouwen. De workouts worden in de buitenlucht gegeven in een aantal stadsparken in Nederland, vanuit de visie dat een actieve levensstijl bijdraagt aan een sterk, energiek en gezond lichaam. Momenteel sporten er wekelijks 1100 vrouwen mee in het sportprogramma.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patricia tel 06 15828400