Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Bruidshuis Marij-age Urk

Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Wijk 4 18, 8321 EW Urk

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Parkeergelegenheid

Voldoende parkeerplekken aanwezig, op 20 meter afstand.

  • Openbaar parkeren

Over Bruidshuis Marij-age

Bruidshuis Marij-Age is het adres voor uw bruidsjurk in de regio Flevoland. Doordat wij ruim 10 jaar bestaan hebben wij een mooie en veelzijdige collectie kunnen samenstellen van de beste nationale en internationale bruidsmerken. Naast een goede prijs kwaliteit verhouding, is service onze eerste prioriteit. De stylisten van Bruidshuis Marij-Age begeleiden elke bruid bij de zoektocht naar de perfecte jurk.

Vervolgens zorgen de professioneel getrainde coupeuses voor de perfecte pasvorm van de trouwkleding. De aanstaande bruid verlaat de winkel niet voordat alles perfect op maat is gemaakt, zodat zij kunnen stralen op de grote dag.

Bij Bruidshuis Marij-Age staat de service hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat jullie als kant vertrouwen hebben in de winkel die jullie helpt bij het uitzoeken van de kleding voor de mooiste dag van jullie leven. Hiervoor doet Bruidshuis Marij-Age graag een stapje extra. Wij zijn er trots op dat wij dat vertrouwen al meer dan 10 jaar van vele bruiden hebben mogen ontvangen. Wij werken er hard aan om dit vertrouwen in de toekomst te mogen blijven ontvangen.



Bruidshuis Marij-Age is gevestigd op het mooie Urk, komt u niet uit de buurt van Urk dan is het zeker ook de moeite waard om voor of na het bezoek aan Bruidshuis Marij-Age het dorp te bekijken.



Wij verwelkomen u graag in onze mooie nieuwe winkel.

Tot Ziens!

Het Team van Marij-Age.

Social Media