Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Roos & la Fleur Loodgieters & installatiebedr. Hillegom

(6.1)

Onze bezoekers over Roos & la Fleur Loodgieters & installatiebedr. in Hillegom

  • Telefonische bereikbaarheid
    75%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    6.2
    17 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    6.3
    14 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5.8
    13 beoordelingen
  • Totaal:
    6.1
    44 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Centrale verwarming in Hillegom

Reviews over Roos & la Fleur Loodgieters & installatiebedr. in Hillegom

  • (2)

    Tot enkele jaren terug prima ervaringen met de monteurs. Mevrouw Roos verpest het echter door haar zeer klantonvriendelijke houding en de weigering om contractafspraken na te komen. De afspraken waren nota bene door haarzelf gemaakt en per mail bevestigd. Roos weigert om het onderhoud te verrichten en verbreekt het contract per direct ondanks de opzegtermijn die ze er zelf in hebben staan. Dit puur en alleen, omdat ik een contract heb met een onderhoudsafspraak van eens per twee jaar en zij nu alleen nog maar contracten aangaan met jaarlijks onderhoud. Mijn bestaande contract is echter nooit gewijzigd en ik ben dus ook nergens over geïnformeerd. De onbeschofte toon van mevrouw Roos is de druppel. Een blamage voor het bedrijf.

    2 apr. 2024 17:14:04
  • (10)

    Afgelopen zondag lekkage met wasmachine. Een Appie gestuurd naar Peter van dit bedrijf. Krijg keurig bericht dat maandagmorgen om half 8 een monteur voor de deur staat. Inderdaad stond hij er. Lekkage keurig verholpen. Prima service van Roos & La Fleur. Deze service maak je bijna niet mee. Klasse !

    12 feb. 2024 18:44:43
  • (4.7)

    Monteur prima, maar mw Roos is echt zeer klant onvriendelijk. Wij werden met een aantal gezamenlijke klanten op een onredelijke manier afgewimpeld. Zaten van de één op andere dag zonder contract. Mw. Roos was ook niet fair. Jammer, want monteur was prima man.

    9 dec. 2021 20:00:11
  • (10)

    Keurig bedrijf die zijn werkzaamheden goed uitvoert

    27 jan. 2021 19:41:45
  • (3.3)

    Goede monteurs maar zeer klantonvriendelijke benadering aan de telefoon door mevr. R. Roos. Drie jaar na aanschaf cv-ketel al een probleem, ondanks jaarlijks onderhoud aan de ketel door de firma Roos en La Fleur. Bij navraag over meer informatie over de (hoge) rekening van deze reparatie werd op een cynische, onaardige, toon door de receptioniste, mevr. Roos, als toelichting gegeven dat dit een 'geval pech' was 'kan toch een keer gebeuren?'. Geen enkel begrip en geen toelichting. Helaas zijn ze hierdoor een klant verloren.

    9 jan. 2021 09:34:02
  • (9.3)

    Geen loze praatjes, maar is snel en levert vakwerk. Dit is nog een werknemer van de oude stempel. Ook de juiste man voor advies als u v.h. gas af wil. Als hij nog tijd kan vinden, beveel ik hem sterk aan.

    29 nov. 2019 13:46:43
  • (8.7)

    Gericht op service aan de klant!

    9 jul. 2019 13:58:38
  • (10)

    Top bedrijf kwaliteit en service op hoog niveau

    30 jan. 2018 10:13:11
  • (10)

    Wat is dit een top bedrijf. Onze nieuwe ketel had nogal wat kuren, technisch verhaal buiten de schuld van dit bedrijf om.
    Roos Installatie Techniek is meerdere malen teruggeweest om de storing te zoeken, komt afspraken na en maakt tijd om het probleem op te lossen. Vriendelijke monteurs die snel en netjes werken. Echt Top!

    22 dec. 2017 18:26:51
Gerelateerde bedrijven aan Roos & la Fleur Loodgieters & installatiebedr.
Aanverwante rubrieken