Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Kinda Care specialist ouderengeneeskunde Maastricht

Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Kapelstraat 12, 6226 EB Maastricht

Vestiging: Bekijk locatie

Over Kinda Care specialist ouderengeneeskunde

Medisch specialist ouderen geneeskundeAls specialist ouderengeneeskunde ben ik inzetbaar voor de zorg voor ouderen zowel intramuraal als extramuraal.

Buiten de verpleegklinieken ben ik met mijn kennis en ervaring inzetbaar in het opsporen van kwetsbare ouderen in de thuissituatie om zelfredzaamheid en kwaliteit van leven te waarborgen, chroniciteit te voorkomen en het aantal opnames op preventieve wijze te verminderen.

Zo kan ik in samenwerking met de huisarts, in zijn/haar praktijk, spreekuren voor de ouderen verrichten. Ook is het mogelijk om door de eerstelijn, het hospice en de GGZingeschakeld te worden voor diagnostiek en expertise vraagstelingen (wilsbekwaamheid, dementie, terminale zorg etc). Tevens kan ik mijn bijdrage leveren bij de begeleiding, behandeling en reactivering van ouderen binnen revalidatie- en herstelcentra.

Binnen verpleegklinieken ben ik inzetbaar als hoofdbehandelaar (PG, GP, Somatiek en revalidatie afdelingen), voor ANW (Avond, Nacht en Weekend) diensten (zelf of als achterwacht voor basisartsen).