Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Nazar Afhaalcentrum Hollandscheveld

(5)

Onze bezoekers over Nazar Afhaalcentrum in Hollandscheveld

  • Telefonische bereikbaarheid
    29%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.6
    30 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    4.8
    28 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    5.5
    28 beoordelingen
  • Totaal:
    5
    86 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Snackbar in Hollandscheveld

Reviews over Nazar Afhaalcentrum in Hollandscheveld

  • (2)

    Zeer slecht! Onvriendelijk personeel die in het bijzijn van mij als klant roept: "Fuck, een online bestelling". Blijkbaar niet blij met klanten. Medewerkers zijn chagrijnig. Weinig vlees krijg je en de pizza is niet te eten. Ik heb er drie keer wat besteld en elke keer teleurstellend. Voor mij nooit meer!

    24 jul. 2015 13:15:53
  • (10)

    Lekkere shoarma hebben ze. Ga zo door!

    12 mei. 2015 20:09:14
  • (2)

    Vanavond hebben wij eten besteld. Dit gingen we afhalen. Bij aankomst waren ze nog druk bezig en leek het wel een druk zooitje hier.. 10 min langer gewacht dan wat gezegd werd. Al het eten wordt per portie apart gemaakt en vervolgens in een isoleerbak gedaan totdat de gehele bestelling compleet is. Bij thuiskomst bleken de broodjes en de patat te missen en ook bleek het vlees al aan de lauwe kant. Hier heb ik achteraan gebeld, maar tevergeefs.. Ik vroeg of ze de broodjes en de patat dan alsnog konden brengen, maar helaas "ze reden niet voor zo'n kleine hoeveelheid" en vroegen mij om een oplossing. Maar om nu 10 minuten heen er weer te rijden voor die broodjes... dan is de rest helemaal wel koud. Ze konden me dan korting geven.. Deze korting hield in dat ik de volgende keer de broodjes er gratis bij zou krijgen.. PITA broodjes koop je bij de winkel 6 stuks voor 1 euro dus dit was voor mij geen oplossing. Nieuw eten brengen deed men niet en alleen de korting van de broodjes bleek de oplossing. Ik heb de hoorn erop gegooid....ik zeg: nooit weer bij Nazar te Hollandscheveld

    12 apr. 2015 20:12:52
  • (4.7)

    Vanavond eten afgehaald, bij thuiskomst blijkt er 1 maaltijd niet bij te zijn. Gebeld, ligt wel klaar, nee, wordt niet na bezorgd. Bij het halen geen woord van excuus, wel de opmerking dat zij voor één zo'n broodje niet kunnen gaan rijden, ik mag wel 2 x rijden terwijl de rest van de familie het eten op heeft zit ik een lauwe maaltijd te eten. Een foutje kan gerust, maar de oplossing/reactie is ver beneden peil!

    26 okt. 2014 19:12:32
  • (9.3)

    Lekker eten!

    12 aug. 2014 23:00:08
Gerelateerde bedrijven aan Nazar Afhaalcentrum
Aanverwante rubrieken