Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Nooteboom Advies & Management Zevenaar

(7.8)
Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Bommersheufsestraat 23, 6901 JZ Zevenaar

Vestiging: Bekijk locatie

Over Nooteboom Advies & Management

Nooteboom Advies & Management gevestigd in Zevenaar is gespecialiseerd in het geven van bedrijfskundige adviezen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Nooteboom Advies & Management.

Onze bezoekers over Nooteboom Advies & Management in Zevenaar

  • Telefonische bereikbaarheid
    100%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    7.6
    17 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    7.9
    16 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    8
    14 beoordelingen
  • Totaal:
    7.8
    47 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Organisatieadvies in Zevenaar

Reviews over Nooteboom Advies & Management in Zevenaar

  • (8)

    Nooteboom heeft ons vrijwillig geholpen bij de administratie van onze stichting. Door omstandigheden waren hier wat problemen en achterstanden mee. Nu opgelost en de klachten zijn ook opgelost. Bedankt hiervoor !

    17 mrt. 2019 14:34:43
  • (8)

    Wij zijn door Nooteboom Advies Management geholpen bij het veranderen van de belastingen op onze parken. Aangezien wij niet zoveel ervaring hiermee hadden, heeft Nooteboom de zaken met de gemeentes geregeld. Vooraf wilden wij geen lange discussies en de aanpassingen zijn binnen een jaar geregeld. Hier zijn wij blij mee.

    9 jul. 2018 18:11:19
  • (8)

    Dhr. Nooteboom heeft ons vertegenwoordigd bij de contacten met een bouwbedrijf. Deze had opdracht gekregen om vlakbij ons een nieuw gebouw neer te zetten. Nooteboom heeft de zaken met de gemeente, de bedenker van het plan en het bouwbedrijf geregeld. Wij zijn tevreden over de afronding en de aangeboden regeling. Al met al vinden wij dat het met hulp van Nooteboom goed verlopen is.

    23 dec. 2016 12:19:28
  • (8)

    Dhr. Nooteboom heeft ons geholpen met een aanvraag en een procedure bij de gemeente voor ons bedrijf. Daarbij samen ook met de gemeente een onderzoek hiervoor gedaan. Alles verder goed overlegd met ons en met de gemeente. Wij zijn hier tevreden over en kunnen Nooteboom wel aanbevelen.

    16 aug. 2016 14:17:06
  • (6.7)

    Als het om financiële zaken gaat, zijn we erg wantrouwend en doen we zoveel mogelijk zelf. Voor iets met onze pensioenregeling kwamen we er zelf niet uit. Nooteboom heeft ons hier uitleg en een advies over gegeven. Het adviesrapport was wel prijzig voor ons doen, maar we zijn zelf ook heel zuinig en willen het liefst zoveel mogelijk gratis hebben. Het was een eenmalig iets, dus we kunnen er wel mee uit.

    19 mrt. 2016 10:48:40
  • (8)

    Nooteboom heeft ons geholpen met het regelen van een nieuwe financiering voor ons transportbedrijf. Het bekijken van de mogelijkheden en de contacten met de financiers heeft Nooteboom vlot afgehandeld. Hiermee kunnen wij een aantal nieuwe investeringen doen. Contacten zijn voor ons prima verlopen. Kunnen we verder mee.

    2 mrt. 2016 14:06:20
  • (8.7)

    Nooteboom heeft ons geholpen met het afhandelen van mijn dienstverband bij mijn werkgever, omdat ik met pensioen ga. Ik ben duidelijk geïnformeerd en de afhandeling met mijn werkgever was prima. Een en ander goed geregeld, mijn oude werkgever was ook tevreden met de samenwerking met dhr. Nooteboom.

    9 feb. 2016 18:39:24
  • (8)

    Nooteboom heeft ons begeleid bij het verkrijgen van certificering en het toelatingstraject bij de branchevereniging. Het ondernemingsplan was compleet en goed voor de certificering en toelating. Hierdoor is onze aanvraag in 1 keer goedgekeurd voor de branchevereniging. Alles verder prima afgehandeld door Nooteboom.

    31 jan. 2016 12:14:53
  • (8)

    Nooteboom heeft ons onafhankelijk geadviseerd bij een aantal belangrijke keuzes die wij hebben gemaakt in ons bedrijf. Het advies was goed onderbouwd en alle directieleden zijn hierin betrokken en konden zich er ook in vinden. Dankzij de brede bedrijfskundige benadering van Nooteboom hebben wij goede stappen vooruit kunnen zetten.

    27 jan. 2016 23:58:09
  • (8)

    Wij hebben dhr. Nooteboom ingeschakeld bij de herfinanciering van ons bedrijf en begeleiding van een overname die we hebben gedaan. Dankzij Nooteboom is het traject met de bank beter dan voorheen verlopen en hebben we de financieringszaken samen met de overname op een acceptabele manier kunnen regelen. Wij zijn tevreden over deze onafhankelijke adviseur.

    26 jan. 2016 16:49:53
Gerelateerde bedrijven aan Nooteboom Advies & Management
Aanverwante rubrieken