Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Grow in life B.V. Arnhem

(3)
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Jansplein 52, 6811 GD Arnhem

Vestiging: Bekijk locatie

Over Grow in life B.V.

Het huisvesten, begeleiden en ondersteunen van personen met psychische problematiek, voormalig gedetineerden, voormalig verslaafden en andere hulpbehoevenden; het verrichten van werkzaamheden en het leveren van diensten op het gebied van begeleiding en ondersteuning van personen met psychische problematiek, voormalig gedetineerden, voormalig verslaafden en andere hulpbehoevenden.

Onze bezoekers over Grow in life B.V. in Arnhem

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    3.1
    9 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    2.7
    9 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    3.1
    9 beoordelingen
  • Totaal:
    3
    27 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Opvang in Arnhem

Reviews over Grow in life B.V. in Arnhem

  • (2)

    Kut

    27 nov. 2023 17:43:09
  • (3.3)

    Er deugen veel dingen niet bij deze organisatie. Hoe mensen behandeld worden en hoe er gehandeld wordt is soms echt te triest voor woorden. Er wordt vaak met twee maten gemeten en wanneer een bewoner iets doet wat hun niet bevalt wordt het die gene onnodig moeilijk gemaakt. Echte hulp wordt er vaak niet geboden en met
    klachten wordt vaak niks mee gedaan. Naar de cliëntenraad zonder voorzitter en bestaande uit 1 lid wordt ook niet naar geluisterd.
    Er zijn zelfs bewoners die hun klachten niet durven te doen uit angst dat het ze nog moeilijker word gemaakt. De huisbaas Arnold houdt er vieze financiële spelletjes op na die niet deugen. Er is geen begin inspectie wanneer je de studio betrekt, maar wel een eind inspectie die veelal niet in het bijzijn van de bewoners word gedaan.
    Waardoor er dingen op de eind inspectie lijst komen te staan, die niet kloppen of die bij binnenkomst al zo waren. Wanneer Arnold een afspraak maakt over het financiële gedeelte houd hij zich daar niet aan.
    Ook laat hij je ook nog voor onterechte kosten opdraaien. En van dit alles ben ik helaas niet de enige bewoner die zo behandeld en benadeeld is. En wat ook wel grappig is dat de review die geplaatst is door Ger Kroon een medewerker van Grow in life is.

    1 nov. 2018 19:18:30
  • (10)

    Goede begeleiding

    1 mrt. 2017 17:14:02
  • (8)

    Goede begeleiding

    1 mrt. 2017 17:24:27
Gerelateerde bedrijven aan Grow in life B.V.
Aanverwante rubrieken