Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Anza Security & Verkeersregelaar Rotterdam

(6.7)
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Beverstraat 222, 3074 SW Rotterdam

Vestiging: Bekijk locatie

Over Anza Security & Verkeersregelaar

De uitoefening van een beveiligingsbedrijf.

Onze bezoekers over Anza Security & Verkeersregelaar in Rotterdam

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    7.1
    13 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    6.6
    10 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    6.2
    9 beoordelingen
  • Totaal:
    6.7
    32 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Beveiliging in Rotterdam

Reviews over Anza Security & Verkeersregelaar in Rotterdam

  • (2)

    Ik wil graag mijn onaangename ervaring delen met Anza-Security & Verkeersregelaar en met name met mede-eigenaar Mustafa D. Aanvankelijk werd ik gastvrij ontvangen door Mustafa via telefoon- en WhatsApp-gesprekken, waarin hij het bedrijf de hemel in prees en beweerde dat er voldoende werk en financiële middelen waren om hun personeel binnen twee weken te betalen.

    Zonder de benodigde grijze pas stuurde Mustafa D. me naar mijn eerste klus. Aan het einde van mijn eerste dienst was de klant echter verre van tevreden. Hij was terecht boos omdat Mustafa personeel stuurde zonder de juiste vergunning, waardoor de beloofde 144 werkuren teniet werden gedaan. Mustafa verzekerde me dat hij de grijze pas binnen twee weken zou regelen en ik voorzag hem van alle benodigde documenten. Hij vroeg zelfs om een bijdrage van €85,- om de pas aan te vragen en stuurde me hiervoor een onprofessionele Tikkie-link die gekoppeld was aan zijn persoonlijke rekening, zonder enige factuur.

    Na het voltooien van mijn dienst heb ik een factuur per e-mail gestuurd, zoals afgesproken. Mustafa beloofde de betaling binnen twee weken, maar dit gebeurde niet. Nadat ik contact opnam om te vragen of de factuur was ontvangen, bleef hij stil. Na herhaalde pogingen om hem telefonisch te bereiken, reageerde hij eindelijk en vroeg hij me om de factuur via WhatsApp te sturen, waaraan ik gehoor gaf. Helaas verdween hij daarna van de radar.

    Uiteindelijk, na enkele dagen van frustratie, werd mijn factuur eindelijk betaald door Mustafa, maar niet zonder een beledigende boodschap via WhatsApp. Ondanks de betaling ontving ik nooit de grijze pas waarvoor ik had betaald en weigert Mustafa de bijdrage van €85,- terug te storten. Hij negeert mijn oproepen en berichten, waardoor ik me volledig in de steek gelaten voel.

    Deze ervaring met Anza-Security & Verkeersregelaar was niet alleen onprofessioneel, maar ook teleurstellend en onnodig stressvol. Ik zou anderen sterk afraden om met dit bedrijf en Mustafa D. in zee te gaan, gezien mijn persoonlijke negatieve ervaring.

    31 okt. 2023 00:28:39
  • (10)

    Anza Security

    3 mrt. 2020 13:15:26
  • (10)

    Ik heb heel lang voor Anza gewerkt. Geen probleem met werkzaamheden en met uitbetalingen. Ik moet wel eerlijk zijn dat Anza heel hard werkt om de bedrijf groot te brengen. Tevens zijn het leuke mensen.

    15 jul. 2017 09:56:48
Gerelateerde bedrijven aan Anza Security & Verkeersregelaar
Aanverwante rubrieken