Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

J' aime Le Vintage Arnhem

(7.1)
Geverifieerd door de eigenaar

Adres

Nieuwstad 4, 6811 BL Arnhem

Vestiging: Bekijk locatie

Over J' aime Le Vintage

J'aime le vintage in Arnhem bied een uitgebreide, wisselende collectie van nauwelijks gedragen tot gebruikte vintage merkkleding, schoenen en accessoires.

Het zijn vaak unieke, bijzondere en soms exclusieve kledingstukken die bij J'aim Le Vintage zijn te vinden. Elk item is met grote zorg, persoonlijk door ons geselecteerd op basis van unieke stijl, kwaliteit en authenticiteit.

Vintage schoenen en accessoires maken uw outfit compleet. Sieraden, sjaals, hoeden, J'aime le vintage heeft het allemaal.

Niet alleen verkopen wij, ook kopen wij! Heeft u vintage kleding of assecoires waar u een leuk bedrag voor wilt hebben? Wij nemen het in!
Kom hiervoor vrijblijvend langs in onze winkel of mail/bel gerust voor meer informatie.

Social Media

Onze bezoekers over J' aime Le Vintage in Arnhem

  • Telefonische bereikbaarheid
    100%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    7.8
    4 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    6.8
    3 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    6.8
    3 beoordelingen
  • Totaal:
    7.1
    10 beoordelingen

Betalingsmethoden

Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Kleding in Arnhem

Reviews over J' aime Le Vintage in Arnhem

  • (2)

    Nadat ik geprobeerd heb zeven keer een probleem recht te zetten wordt ik het toch wel een beetje zat. De gekochte tas is niet verzonden op de afgesproken manier. Het verschil in verzendkosten wordt door J'aime Le Vintage (zelfs na herhaaldelijk terug vragen) in hun zak gestoken.

    Daarnaast zou de bon mij nagestuurd worden. Deze is nooit aangekomen of aantoonbaar verzonden. Is deze wel echt verzonden?

    De tas werd aangeboden als 'gebruikt', maar afgeleefd had een beter begrip kunnen zijn. Jammer dat de bon nooit is aangekomen of opgestuurd zodat ik nog kon kijken wat de Louis Vuitton boetiek voor mij kon betekenen.

    Heel erg jammer en nooit meer voor mij.

    Een week later weer geprobeerd contact te zoeken Meerdere malen weer geprobeerd contact te zoeken maar J'aime Le vintage is niet voor reden vatbaar. Ik heb gelukkig iemand gevonden die mijn tas wil verkopen voor mij, maar ik ga niets meer bij jullie kopen.

    Daarnaast is er overduidelijk gelogen over het verzonden van de bon. Later heeft J'aime Le Vintage namelijk aangegeven deze niet op de gaan vragen bij de persoon waarbij ze de tas hebben gekocht. Waarom liegen jullie tegen mij? Wat ontzettend onprofessioneel als je een eigen bedrijf hebt.

    14 jun. 2017 12:53:29
Gerelateerde bedrijven aan J' aime Le Vintage
Aanverwante rubrieken