Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

de bIKKEls Tilburg

Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Kerkenbosplaats 1, 5043 RX Tilburg

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Parkeergelegenheid

Gratis parkeerplaatsen voor de deur op het terrein van het mooie winkelcentrum Heyhoef.

  • Openbaar parkeren

Over de bIKKEls

Bij de bIKKEls, gevestigd in de Reeshof te Tilburg, kan uw kind naast de reguliere lessen op de basisschool extra lessen oftewel bijlessen volgen om zo extra te oefenen of achterstanden weg te werken. Deze lessen worden verzorgd door leerkrachten die naast hun werk voor de klas ook nog graag bezig zijn met het helpen van kinderen die moeite hebben met de leerstof op school.

Deze lessen werden gegeven op ons bezoekadres in het wijkcentrum van de Reeshof. Adres: Kerkenbosplaats 1, 5043RX Tilburg.

Dit gebeurt in groepjes van maximaal 5 kinderen die zoveel mogelijk worden ingedeeld op niveau. Wij bieden de kinderen een rustige leeromgeving waarin zij meer individuele aandacht krijgen. Er wordt ingespeeld op hetgeen waar uw kind moeite mee heeft, zo krijgt uw kind meer plezier en gemak in het vak.

de bIKKEls streeft ernaar kinderen verder te helpen die moeite hebben met rekenen, taal, omgaan met huiswerk of het maken van huiswerk. Wij zijn net dat extra steuntje in rug en willen kinderen een succeservaring bezorgen, zodat zij met meer zelfvertrouwen en plezier hun opdrachten/huiswerk kunnen maken.

Social Media