Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Verhuiskundig Breda

(7.9)
Geverifieerd door de eigenaar
Hoofdkantoor: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Claudius Prinsenlaan 128, 4818 CP Breda

Vestiging: Bekijk locatie

Over Verhuiskundig

Verhuiskundig biedt voor elke verhuizing een op maat gemaakte oplossing. Wij ondersteunen u waar gewenst en stellen alles in het werk om alles voor u zo prettig en voorspoedig mogelijk te laten lopen.

Social Media

Onze bezoekers over Verhuiskundig in Breda

  • Telefonische bereikbaarheid
    43%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    7.8
    34 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    7.8
    34 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    8
    35 beoordelingen
  • Totaal:
    7.9
    103 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Verhuisbedrijf in Breda

Reviews over Verhuiskundig in Breda

  • (10)

    Aardig, efficiënt, zorgvuldig en correct. Er is gedaan wat er beloofd is en alles is met beleid naar onze nieuwe woning verplaatst. Kortom; zeer tevreden over de geleverde diensten en aan te raden aan iedereen!

    30 nov. 2016 19:33:13
  • (10)

    Uitstekende service. Alles ging zoals het hoort te gaan. Fijne werknemers met oog op kwaliteit. Zeer zorgzaam met uw spullen. Aanradertjes!

    21 nov. 2016 18:38:30
  • (10)

    Goed bedrijf. Alles afspraken zijn nagekomen. Aardige en kundige verhuizers. Aanraders!

    15 nov. 2016 15:55:28
  • (10)

    Verhuiskundig heeft mijn verhuizing uitgevoerd. Dit is mijn goed bevallen. Alles is netjes ingeseald en de verhuizers werkten leuk samen. Schade vrij verhuisd in een leuke sfeer. Aanrader voor iedereen!

    12 nov. 2016 12:31:16
  • (10)

    Zeer goede ervaring gehad met verhuiskundig. Gunstige prijs en goed werk. Komen afspraken na en waren erg vriendelijk. Een aanrader voor iedereen.

    11 nov. 2016 22:43:09
  • (10)

    Hele goede ervaring met dit verhuisbedrijf. Dozen op tijd geleverd. Op de dag van de verhuizing wisten de verhuizers precies wat ze deden.Erg gelachen op de dag van de verhuizing! Aanrader aan iedereen!

    8 nov. 2016 00:23:24
  • (10)

    Top bedrijf! De verhuizers van Verhuiskundig hebben voor een leuke dag gezorgd. Erg gelachen en vlotjes over verhuisd. Helaas is er wel een schilderijenlijst gesneuveld tijdens het uithalen uit een schilderijenbox, maar verder is alles uitstekend gegaan. Alle meubelstukken werden netjes ingeseald. De volgende dag ben ik gelijk gebeld door kantoor voor een oplossing. Dus Verhuiskundig is zeker aan te raden voor iedereen.

    28 okt. 2016 10:05:51
  • (10)

    Top ervaring. Na een offerteaanvraag ingediend te hebben via een offertesite werd ik meteen plat gebeld door diverse verhuisbedrijven. Het viel me meteen op dat Verhuiskundig het meest vriendelijke en minst opdringerig was. Tijdens het adviesgesprek werd mij uitvoerig uitgelegd hoe ik alles moest voorbereiden, ook hierin was Verhuiskundig het meest prettig. Dit heeft mij er toe doen besluiten om Verhuiskundig mijn verhuizing uit te laten voeren. Verhuiskundig heeft me volledig ontstresst en ontzorgd. De dozen werden twee maanden vooraf geleverd en de verhuizers hebben de verhuizing uitstekend uitgevoerd. Alles is in de zelfde staat in onze nieuwe woning aangekomen. Ze waren niet de goedkoopste, maar waren elke euro waard. Hele fijne mensen die weten hoe ze moeten werken! Aanrader voor iedereen!!

    27 okt. 2016 21:28:03
  • (10)

    Zorgeloze verhuizing gehad met Verhuiskundig. Alles is gegaan zoals beloofd. De verhuizers waren erg aardig en werkt gezellig door. Zeer zorgvuldig met het verplaatsen van onze spullen. Prima prijs/kwaliteit verhouding.Zeker aan te raden.

    27 okt. 2016 11:36:55
  • (10)

    Verhuiskundig heeft mij verhuizing zeer aangenaam gemaakt. Ik had echt geen zin in het hele gebeuren. Achteraf viel het allemaal reuze mee. Alle afspraken zijn nagekomen en vond het contact met de verhuisadviseur heel fijn. Ook de verhuizers van Verhuiskundig hebben mijn totaal ontzorgd. Alles is netjes ingepakt in dozen om het vervolgens samen met de overige inboedel te verhuizen. Met andere woorden als je gaat verhuizen dan kunt u met een gerust hart uw verhuizing tegemoet gaan. Zorgen en stress is nergens voor nodig als u met Verhuiskundig Verhuist. John, Mozes, Anass en Pieter hartelijk dank voor de goede zorg.

    26 okt. 2016 18:45:27
Gerelateerde bedrijven aan Verhuiskundig

Website van Verhuiskundig


Website url:
verhuiskundig.nl
Aanverwante rubrieken