Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Wel Advocaten Breda

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

van Goorstraat 12, 4811 HJ Breda

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Parkeergelegenheid

Gratis parkeergelegenheid

  • Openbaar parkeren
  • Parkeren eigen terrein

Over Wel Advocaten

Wel Advocaten te Breda is er ook om uw kant van het verhaal goed naar voren te brengen en uw rechten te bewaken, staat Wel Advocaten u met raad en daad terzijde. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Hoewel gevestigd in Breda bestrijkt ons werkgebied heel (West-)Brabant waaronder Etten-Leur, Rucphen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, maar ook Tholen.

Wel Advocaten is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden waaronder familie- en jeugdrecht, bestuursrecht, sociale zekerheid, arbeids-, huur-, straf-, asiel- en vreemdelingenrecht, wsnp, contracten en incasso's.

Het spreekt voor ons voor zich dat wij u altijd van een deskundig en eerlijk advies voorzien en daarin aangeven wat uw mogelijkheden zijn. Ook als dit in eerste instantie niet de gewenste uitkomst is.

Of het nu gaat om bemiddeling bij persoonlijke geschillen, duidelijkheid scheppen in het woud aan regels of ingewikkelde zakelijke processen: wij helpen u op praktische en begrijpelijke wijze.

Heeft u vragen over Wel Advocaten? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Social Media