Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Thuiszorg Maatschappij Rotterdam

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

's-Gravendijkwal 66, 3014 EG Rotterdam

Vestiging: Bekijk locatie

Over Thuiszorg Maatschappij

De ThuisZorg Maatschappij (TZM) te Rotterdam is een coöperatieve vereniging van en voor zelfstandig werkende zorgprofessionals en zorggerelateerde bedrijven werkzaam in de ambulante thuiszorg.

TZM is een actieve en vooruitstrevende vereniging, multicultureel georiënteerd en biedt zorgprofessionals een platform om gezamenlijk de complete zorgmarkt te bedienen. Onze leden zijn voornamelijk werkzaam in de verschillende beroepsgebieden binnen de gezondheids- en welzijnszorg.

Denk hierbij aan de (wijk)verpleegkundigen persoonlijke verzorgers, fysiotherapeuten, pedagogen, maatschappelijk werkers, huishoudelijke hulpverleners, begeleiders in de geestelijke gezondheidszorg, maar ook aan de advocaat, de bewindvoerder en tal van ondersteunende beroepen. Professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Allemaal met één passie: kwalitatief hoogwaardige en belevingsgerichte zorg bieden, om de cliënt zo lang mogelijk, op een plezierige en menswaardige wijze, van het leven te kunnen laten genieten. Hierbij vormen zelfstandigheid, participatie en klantgerichtheid belangrijke peilers in het geheel.

Naast de goede zorg voor onze leden bieden wij voor u natuurlijk ook de mogelijkheid om uw zorg hulpvraag bij ons neer te leggen. Wij helpen u als klant graag bij het organiseren van een passende hulpverlening.
Overweegt u als zelfstandig zorghulpverlener lid te willen worden van de Thuiszorg Maatschappij of wenst u voor u zelf of familielid zorg en/of ondersteuning, neem dan contact met ons op.