Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Qlusjesman Rijswijk (Zuid-Holland)

(9.8)
Geverifieerd door de eigenaar
Hoofdkantoor: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Fleminglaan 10, 2289 CP Rijswijk (Zuid-Holland)

Vestiging: Bekijk locatie

Over Qlusjesman

Waarom kiezen voor Qlusjesman te Rijswijk voor uw Klus-, Bouw- en Onderhoudswerkzaamheden?

Bijna 1000 huis- en bedrijfseigenaren hebben Qlusjesman vertrouwd voor klus-, bouw- en onderhoudswerkzaamheden. Alle Qlusjesmannen zijn experts in hun vak met gemiddeld 5 jaar ervaring. Onze Qlusjesmannen zijn volledig verzekerd en gedekt door onze eigen schadeverzekering voor werknemers.

Social Media

Onze bezoekers over Qlusjesman in Rijswijk (Zuid-Holland)

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    9.7
    7 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    10
    7 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    9.7
    7 beoordelingen
  • Totaal:
    9.8
    21 beoordelingen

Openingstijden

  • Maandag
    07:00 - 21:00
  • Dinsdag
    07:00 - 21:00
  • Woensdag
    07:00 - 21:00
  • Donderdag
    07:00 - 21:00
  • Vrijdag
    07:00 - 21:00
  • Zaterdag
    07:00 - 21:00
  • Zondag
    07:00 - 21:00

Betalingsmethoden

Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Bouw in Rijswijk (Zuid-Holland)

Reviews over Qlusjesman in Rijswijk (Zuid-Holland)

  • (10)

    Na uitvoeren van kleine klussen bij onze vorige woning, hebben we besloten om onze nieuwe woning compleet door Qlusjesman Aannemers te laten uitvoeren. Dat was een groot succes

    13 dec. 2019 14:05:08
  • (10)

    Ik ben Ulric en zijn team zeer dankbaar dat het schilderwerk van mijn woning eerder dan gepland kon plaatsvinden! Het resultaat is mooi!! Een betrouwbare aannemer, zeer aan te raden, welke ook gericht adviezen geeft bij de uit te voeren klussen. Daarnaast een leuk, hardwerkend gezellig team welke van aanpakken weet. Ik kijk uit naar de volgende klusjes!

    24 jul. 2019 10:57:41
  • (10)

    Op advies zijn wij in contact gekomen met Ullric en o wat zijn wij hier dankbaar voor :)!
    Wij hadden diverse snoeren/apparaten welke we weg wilden werken, zodat deze niet meer zichtbaar zouden zijn en een tv die hoger opgehangen diende te worden. Ook moest er nog een grote design spiegel opgehangen te worden. Nu zijn wij zelf niet erg creatief wat betreft het bedenken van oplossingen om je apparatuur te verbergen, maar Ullric had direct een oplossing. We zijn zo blij hoe hij alles netjes uit het zicht heeft gewerkt. De afwerking is werkelijk subliem! Ullric werkt snel, maar doet niets gehaast. Alles wordt goed van te voren uitgedacht en opgemeten. Je kunt aan alles zien dat je hier hebt te maken met een vakman die zeer perfectionistisch te werk gaat en dat de wensen van zijn klant echt op nummer 1 staan. Een aannemer die zijn afspraken nakomt en duidelijk communiceert. In deze tijd is dit helaas niet meer vanzelfsprekend en hebben wij alleen maar narigheid met aannemers meegemaakt. Met Ulric is dit gelukkig heel anders en hebben wij dit als zeer prettig ervaren. Zo prettig zelfs dat we al een afspraak aan het maken zijn om weer een volgende klus te laten uitvoeren door Ullric. Wij hebben onze aannemer in ieder geval gevonden en mochten wij een klus hebben, dan schakelen we hem in. Wilt u een betrouwbare aannemer en 1 die kwalitatief werk aflevert, dan zal ik zeker contact opnemen met Qlusjesman. Ik weet zeker dat u hier geen spijt van zult krijgen. Ullric bedankt voor het prachtige werk wat je hebt uitgevoerd en we zien je weer snel!

    11 sep. 2018 19:48:41
  • (9.3)

    Voor de 2e keer Qlusjesman ingeschakeld voor wat klusjes in huis. Zeer klantvriendelijk en top service. Binnenkort weer een afspraak plannen voor het behangen van een muurtje met fotobehang. Keep up the good work!

    19 aug. 2018 13:23:28
Gerelateerde bedrijven aan Qlusjesman

Website van Qlusjesman


Website url:
Qlusjesman.nl
Aanverwante rubrieken