Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Auto Airco Revisie G&C Enschede

(10)
Geverifieerd door de eigenaar
Mobiel: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Haaksbergerstraat 705K, 7545 PH Enschede

Vestiging: Bekijk locatie

Over Auto Airco Revisie G&C

Auto airco reparatie en revisie tevens kleine reparaties aan auto's.

Onze bezoekers over Auto Airco Revisie G&C in Enschede

  • Algemene indruk van dit bedrijf
    10
    15 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    10
    12 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    10
    11 beoordelingen
  • Totaal:
    10
    38 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Auto onderdelen in Enschede

Reviews over Auto Airco Revisie G&C in Enschede

  • (10)

    Aircoprobleem snel gevonden door Carlos en snel opgelost tegen een nette prijs, goed bedrijf en kundig, kan dit iedereen aanbevelen.

    26 mei. 2023 21:47:13
  • (10)

    Super goed geholpen, ondanks dat mijn airco zich niet gewonnen gaf, is alles netjes verholpen.. Carlos en jackeline zijn profesioneel, vakkundig, reageren snel,klantvriendelijk en daardoor kan ik ze echt aanbevelen.

    5 aug. 2021 17:52:38
  • (8.7)

    prima revisiebedrijf en warm ontvangst .........

    25 jul. 2018 14:22:04
  • (10)

    Prima service , vakmanschap ten top.
    Top bedrijf

    26 apr. 2018 13:22:37
  • (10)

    Zaterdag in mijn Toyota yaris een nieuwe aircopomp en condensor laten plaatsen, ben zeer tevreden ,heel fijn geholpen zeer vakkundig en voor een goede prijs , zeer aan te bevelen.

    16 apr. 2018 09:57:16
  • (10)

    Zeer goed geholpen! Was de rit vanuit regio Amsterdam meer dan waard. De lokale aircospecialist in Amsterdam kwam tot de diagnose: lekke aircopomp. Een zeer kostbare reparatie Ik kwam hier dus voor een airco revisie. Maar Carlos is goudeerlijk en ging eerst onderzoeken of dat écht de reden was dat de airco het niet meer deed.
    Uiteindelijk bleek er niet mis te zijn met de aircopomp. Het hele systeem heeft een grondige inspectie en onderhoudsbeurt gehad, en ik was slechts voor een fractie van de kosten die de lokale airco specialsit had berekend klaar.
    Als ik weer ooit weer een probleem heb met mijjn airco weet ik wel wie ik bel!

    6 apr. 2018 19:07:38
  • (10)

    Ik rijd eeen amerikaanse auto waarvan de airco pomp hevig geluid produceerde.
    De aircopomp is in Nederland niet te verkijgen, zelfs de dealer kon niet gelijk leveren. Dit moesten zij uit Amerika importeren en zou behoorlijk aan de prijs lopen.

    Een kennis adviseerde deze bedrijf, na contact te hebben gehad over een mogelijkheid tot revisie werd hier positief op gereageerd. Zeer vriendelijke dame aan de lijn gehad die direct een mooie prijsopgave gaf.

    Aangekomen maakte ik kennis met Carlos ( een zeer vriendelijke man ), eerste indruk van het bedrijf zeer netjes, opgeruimd, keurig en netjes in ontvangst.

    Het was voor Carlos, achteraf, een hele klus maar wat een deskundigheid, bedrevenheid en passie voor zijn werk. Hij verteld stap voor stap wat hij gaat doen en laat ook alles zien wat hij gaat doen. In bijna elke garage MOET je plaats nemen in de kantine maar hier mag je er gewoon bijstaan en meekijken.

    Carlos heeft de aircopomp helemaal gedemonteerd en zag dat de zuigers en meerdere onderdelen ernstig beschadigd waren. Dit heeft hij mij ook laten zien en tevens uitleg gegeven waar ik naar moest kijken. Na vele telefonische contact met de leverancier die ook niet alle onderdelen op voorraad hadden heeft Carlos toch mijn aircopomp weten te reviseren. Hij heeft onderdelen van andere amerikaanse pompen op maat en passend weten te maken. Wat een vakmanschap !!!
    Ondanks dat niet alles soepel verliep bleef hij vrolijk en gepassioneerd zijn werk doen zonder enig onvertogend woord.

    Je kunt zien dat Carlos heel veel ervaring heeft met airosytemen en kwaliteit wil leveren. Hij neemt de tijd en werkt erg secuur in het reviseren waarbij hij continu uitleg geeft wat er gebeurt en of wat hij gaat doen.

    Deze bedrijf is echt een aanrader voor wie problemen onder vindt met zijn airco systeem.
    De prijs en kwaliteit verhouding daar kan GEEN ander bedrijf aan tippen.
    Elk ander bedrijf had het al op gegeven uit winstbejag. Carlos heeft ipv 4 uur, waar revisie voor staat, 2 dagen continu aan de pomp gewerkt. Hij heeft daar niets extra voor in rekening gebracht.

    Als ik ooit weer problemen heb met de aircosysteem dan is er nog maar 1 persoon die hier aan mag sleutelen, dat is Carlos.
    Dit bderijf ga ik zeker promoten bij mensen die problemen hebben met de aircosysteem.

    Ik ben meer dan zeer tevreden !!!!

    Nogmaals bedankt Carlos dat ik zo snel en vakkundig geholpen ben..

    23 feb. 2018 14:02:15
  • (10)

    Vandaag voor de vastgelopen airco pomp naar Carlos geweest in de garafge in Westbroek. Man, man, man, wat een ontzettende goede uitleg van een deskundig persoon, en evengoed ook nog snel, het tarief is domweg geweldig. Daar kan niemand tegenop. Ik kan alleen zeggen: Super tevreden, en zeg het voort!!! In dit geval ging het om een auto van 2006, en daar rekenen dealers al gauw een derde van de aanschaf voor, hier niet!! Eur.300,00 TOP

    23 dec. 2017 15:07:12
  • (10)

    Superadres! Nieuwe airco pomp voor een scherpe prijs incl montage en vullen. Komt professioneel over. Keurige afspraak bevestiging per sms en dag van tevoren een reminder. Werkplaats is even zoeken maar zo gevonden. Werkplaats ziet er keurig schoon en opgeruimd uit. Men werkt zeer gestructureerd en systematisch. Eerst wordt alles gecontroleerd of de pomp wel kapot is. Hierbij wordt netjes alles uitgelegd en zonodig van een gratis kopje koffie voorzien. Hierna bleek mijn pomp totaal versleten te zijn en vervangen moest worden. Tijdens de montage bleek de draad van de bevestigingsmoer licht beschadigd. Dit werd netjes opgelost. Personeel deskundig, correct en vriendelijk. Ondanks wat tegenslagen bij montage bleef hij vriendelijk en viel nimmer een onvertogen woord. Kortom Topbedrijf met een nieuwe pomp voor een messcherpe prijs. Gewoon nieuw met garantie. Daar kan geen sloop tegenop!

    1 okt. 2017 01:20:31
  • (10)

    Afgelopen zaterdag 3 juni in Den Haag geweest voor de vervanging van mijn aircopomp van mijn BMW 330i E90 van 2005. Ik was er al om 9:00 uur en Carlos met collega en een familielid waren er ook al. Utrecht was helaas dicht ivm Pinsteren maar ik heb er geen spijt van dat ik naar Den Haag moest komen. Het was een moeilijke operatie maar Carlos deed de klus in twee uur en 45 minuten inclusief een half uur vacumeeren. Hij legt alles uit wat hij doet en je ziet dat hij al jaren in deze branche zit. Een E90 had hij nog nooit gedaan maar deze kan hij weer bijschrijven. Ik heb zelf de pomp geregeld want ik had een afwijkende poelie die niet via G&C geregeld kon worden via hun eigen leverancier maar ik ben geholpen en nu weer een temeratuur van 10,6 graden haalbaar in het interieur. Totale kosten slechts ?108 en dat is echt niet duur voor zoveel vakmanschap. Ik ga voortaan eerder mijn airco na laten kijken en ga gewoon naar Carlos als ik problemen heb. Ik ga anderen ook aanraden naar G&C te gaan in Utrecht of Enschede. Groeten Han Joosten uit Eindhoven

    6 jun. 2017 07:06:07
Gerelateerde bedrijven aan Auto Airco Revisie G&C

Website van Auto Airco Revisie G&C


Website url:
airco-revisie-enschede.nl
Aanverwante rubrieken