Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Samshairextensions Review ervaringen Emmeloord

(8)
Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Stieltjesstraat 12, 8302 GX Emmeloord

Vestiging: Bekijk locatie
Parkeren: Bekijk locatie

Parkeergelegenheid

U kunt bij onze vestiging betaald parkeren in de nabije garage. Tegen over deze parkeerplaats hebben wij een openbare parkeerplek. U heeft ook de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

  • Openbaar parkeren
  • Parkeren eigen terrein
  • Betaald parkeren

Over Samshairextensions Review ervaringen

Goedkope Clip in extensions en flip in hair kopen? Lees hier reviews en ervaringen. Klanten hebben bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen middels Afterpay. Neem vrijblijvend een kijkje.

Social Media

Onze bezoekers over Samshairextensions Review ervaringen in Emmeloord

  • Telefonische bereikbaarheid
    25%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    7.9
    27 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    7.7
    25 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    8.4
    27 beoordelingen
  • Totaal:
    8
    79 beoordelingen

Betalingsmethoden

Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Kappersbenodigdheden in Emmeloord

Reviews over Samshairextensions Review ervaringen in Emmeloord

  • (2)

    Oplichters zijn het! Heb m'n bestelling van 12-2-2018 van €85,- betaald via ideal en heb het nooit ontvangen. Ze zijn onbereikbaar per email, per telefoon en hun chat op de site is offline. Oplichters, mijn factuur inv02757. Ik zal aangifte doen ook!

    10 mrt. 2018 08:10:54
  • (10)

    Snelle levering van mijn clip in extensions. Goed advies gehad over de mail en via de live chat. Heb een kadootje gekregen welke direct meegeleverd werd met het pakket. Erg blij et hoe het proces verlopen is. Volgende keer wil ik een lace wig proberen.

    22 okt. 2017 01:44:25
  • (8.7)

    Hierbij een goede beoordeling. Kwaliteit van de lace wigs is echt top. Hartelijk dank hiervoor. Ben al geruime tijd opzoek naar een betrouwbare online aanbieder. Ook het Blogger artikel brazilian hair bestaat niet vind ik werkelijk geweldig. Transparantie is zo ontzettend belangrijk.

    21 okt. 2017 01:22:12
  • (10)

    Bij deze een review over samshairextensions. De kwaliteit van de lace wigs ligt bijzonder hoog. Levering had wat sneller gemogen maar het was het wachten meer dan waard. En als dank mijn beoordeling!

    19 okt. 2017 02:44:55
  • (9.3)

    Samshairextensions "te mooi om waar te zijn", Helemaal wanneer ik mij bedenk over wat een geld ik al die jaren heb weggegooid aan nep extensions van andere leveranciers.

    Het synthetische haar wat ik voor de vakantie van jullie heb ontvangen is tot op de dag van vandaag zo mooi van structuur dat het niet van echt te onderscheiden is.

    Een top kwaliteit en het haar blijft ook mooi al draag je het iedere dag en dat voor dat geld want jullie zijn zeker niet duur. Van een vriendin van mij hoorde ik dat jullie inmiddels ook een hele lijn met extensions van echt haar hebben ?WOUW? ik kan niet wachten en voor de feestdagen kan je mijn volgende bestelling (maar dan voor echt haar) zeker tegemoet zien. Nogmaals bedankt voor alles en bij deze mijn samshairextensions review!

    12 okt. 2017 18:57:56
  • (10)

    Jullie zijn een goede optie voor personen die toch iets dergelijks zoeken voor een mooi prijsje. Echt prima en hopelijk houden jullie deze prijs aan.

    24 sep. 2017 19:41:30
  • (8.7)

    Ik heb gebruik gemaakt van achteraf betalen. De bestelling had ik met 5 dagen binnen. 2 dagen eerder dan verwacht. Nu ruim 3 maanden later zijn mijn clip in extensions nog als nieuw. Heel fijn en dit Is de eerste keer dat ik via een webwinkel bestel en dan deze kwaliteit heb gekregen. Mijn vriendinnen en eigenlijk alle mensen om mij heen zeggen allemaal dat dit haar er prachtig uitziet. Bedankt en ik kom zeker een volgende keer weer bij jullie kopen.

    23 sep. 2017 23:08:44
  • (8)

    Uiteindelijk tevreden. Product was even niet leverbaar maar ben tot 2x toe keurig telefonisch en via mail op de hoogte gebracht, echt heel keurig. Emails beantwoorde op een deftige manier ipv op een grove manier te antwoorden en de vraag van de klant te negeren!

    17 sep. 2017 07:21:39
  • (10)

    Bijzonder goede kwaliteit haar!

    Ik heb de bundels nu een paar weken in en in de 7 jaar dat ik nu clip in extensions gebruik en draag heb ik zelden zulke goede kwaliteit haar gehad.

    Helemaal na een paar een verkeerde aankoop te hebben gedaan, ben ik nu echt heel blij met deze prachtige bundels. 2 bundels zijn net wat te weinig voor een full head. Maar goed de prijs is zodanig interessant dat je makkelijk wat bij kan kopen.

    14 sep. 2017 14:59:06
  • (10)

    Prima service en ben tevreden met de geleverde producten. Via de chat functie heb ik altijd snel antwoord gekregen ook in de late uurtjes. Geen vraag was teveel en alles werd netjes beantwoord. Het haar blijft goed ook na het wassen en ook na meerdere weken en maanden.

    Als jullie zo blijven leveren dan blijf ik voorlopig bij jullie kopen.

    9 sep. 2017 03:33:38

Website van Samshairextensions Review ervaringen


Website url:
samshairextensions.nl/flip-in-...